به گزارش خبرنگار مهر، در این جلسه که حدود سه ساعت به طول انجامید علاوه بر نمایندگان کمیسون فرهنگی، کمیته تربیت بدنی و مرکز پژوهش های مجلس، نمایندگانی از تشکل های تخصصی و صنفی ورزش کشور نیز حضور داشتند.
این جلسه که به ریاست احمد راستینه رئیس کمیته تربیت بدنی مجلس و با هماهنگی توحیدنیا مشاور رئیس کمیته ورزش مجلس برگزار شد، با هدف بحث و بررسی متن لایحه نظام جامع باشگاهداری ورزشی همراه با ارائه نقطه نظرات کارشناسی تشکیل گردید.
در ابتدای این جلسه احمد راستینه به سابقه و روند اصلاحات این لایحه و همچنین تصویب کلیات آن در کمیسیون فرهنگی مجلس اشاره داشت.
پس از آن، نتایج مطالعات و نظرات کارشناسی کارگروهی متشکل از نمایندگان تشکل های ورزشی که در جهت کمک به مجلس، جلسات متعددی را پیرامون لایحه مذکور برگزار کرده بودند، به شکل مکتوب به کمیسیون فرهنگی ارائه شد.
در ادامه جلسه آسیب شناسی وضعیت باشگاه های ورزشی در کشور، کاهش تصدی گری دولت در امر ورزش، نظام مند شدن حوزه باشگاهی، کارکردها و تقسیم بندی باشگاه های ورزشی، لزوم قوانین حمایتی و تشویقی جهت ترغیب و مشارکت بخش خصوصی، توجه به ذینفعان باشگاهی، تشکیل اتحادیه ها، توجه به اسناد بالادستی، لزوم منابع درآمدی پایدار باشگاه ها از جمله موضوعات مطرح شده در این نشست بود که پیرامون آنها بحث و گفتگو شد.
در این جلسه احمد راستینه رئیس کمیته تربیت بدنی مجلس، سید کاظم اولیایی و مهدی محمد نبی اعضای شورای راهبردی اتحادیه باشگاه های فوتبال، سید امیر حسینی رئیس انجمن ورزش شرکت ها، محمد حسن پاسوار عضو شورای ورزش شهرداری، مجید خاتونی رئیس انجمن جامعه و ورزش و فرهنگ، حسن میرزا آقابیک و کاوه صدقی اعضای هیات مدیره انجمن باشگاهداران استان تهران، محمد رجاییان مدیر عامل باشگاه آلومینیوم اراک، عباس صوفی رئیس هیات فوتبال استان همدان، هوشنگ نصیرزاده کارشناس امور باشگاه ها، علی تاجبخش پژوهشگر ورزش و نمایندگانی از مرکز پژوهش های مجلس حضور داشتند.
قرار بر این شد متعاقب این جلسه، نشست مشترکی میان نمایندگان دولت، مرکز پژوهش های مجلس و فعالین و کارشناسان حوزه باشگاهی و همچنین جلساتی با دستگاه های ذیربط از جمله دستگاه های بیمه گر برگزار گردد تا لایحه جهت ارائه به صحن مجلس آماده شود.