به گزارش خبرنگار مهر، خلیل فعله گری روز دوشنبه در نشست هم اندیشی با رئیس دادگستری و دادستان شهرستان قروه که با محوریت پیشگیری و کاهش طلاق در این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: موضوع طلاق به عنوان یک آسیب اجتماعی جدی گریبان گیر جامعه شده و شهرستان قروه همچون سایر نقاط کشور از این موضوع مستثنی نیست.
وی افزود: باید برای تقویت بنیان خانواده و کاهش آمار طلاق اقدامات عملی و جدی در سطح شهرستان صورت گیرد و این امر نیازمند ایدهها و فعالیتهای کاربردی از سوی مدیران و متولیان امر است.
فرماندار قروه، برنامه محور بودن فعالیتها در این زمینه را مهم و دارای اولویت دانست.
فعله گری اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان تیرماه در مجموع ۵۶۲ فقره ازدواج در شهرستان قروه انجام شده است که این آمار در مدت مشابه سال گذشته ۶۵۶ فقره بوده است.
وی افزود: در چهار ماهه نخست امسال همچنین ۱۹۲ فقره طلاق در این شهرستان به وقوع پیوسته است که نسبت به ۲۱۵ فقره طلاق مدت مشابه سال گذشته، آمار کاهشی را نشان میدهد.
سید جلال حاجی نصیری رئیس دادگستری شهرستان قروه در این نشست با مهم جلوه دادن بحث خانواده در قانون و مکتب اسلام خواستار همکاری در کاهش آمار طلاق شهرستان شد.
وی ضمن بیان هزینه بر بودن و زمانبری پروسهی طلاق، خاطر نشان کرد: با اهمیت به امر آموزش و پیشگیری میتوان از افزایش این موضوع جلوگیری کرد.
رئیس دادگستری قروه به فرماندار قروه پیشنهاد داد که مرکز مشاوره پیش از ازدواج با حضور اساتید نخبه تأسیس و برای کاهش آمار طلاق در این زمینه تسهیلگری شود.
سید مهدی سجادی دادستان قروه نیز در این نشست تأکید بر آموزش خانواده و برگزاری کلاسهای آموزشی پیش از ازدواج برای خانوادهها و زوجین را از شروط مهم پایداری بنیان خانواده خواند و پیگیری تخصصی این موضوع از سوی اهل فن را لازم دانست.