به گزارش خبرنگار مهر، مهدی فوقی شامگاه دوشنبه در نشست خبری با حضور اعضای مجموعه مکتب الصادق (ع) اظهار کرد: یکی از رویشهای انقلاب اسلامی، مجموعههای فرهنگی است که ارزشهای آنها در طول ۴۰ سال انقلاب اسلامی مشخص است.
وی افزود: امروز اگر بخواهیم کفالت فعالیتهای فرهنگی را در محلهها و مناطق و مراکز شهرها و شهرستانها بررسی کنیم، مساجد، مجموعههای فرهنگی و هیئات در اولویت خواهند بود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان با اشاره به فعالیتهای اجتماعی هیئتها در این راستا بیان کرد: امروز اگر افراد در مسیر خیر گام برمیدارند، به خاطر باری است که از دوش جامعه برمی دارند و آن را در مسیر آرامش و امنیت قرار میدهند.
وی ادامه داد: باید نمادهای قدرتمند نظام جمهوری اسلامی را به مردم معرفی کرد و در این راستا ظرفیت هیئات همواره فوقالعاده قدرتمند و پیش برنده بوده است.
هیئات مذهبی با تمام آورده در خدمت نظام و انقلاب
فوقی تصریح کرد: وقتی از ابتدای انقلاب اسلامی خدمات هیئات را مرور کنیم به قدر توان خود در همه دورانها از جمله دوران دفاع مقدس مؤثر بودند به نوعی که پشتیبانی مردمی و جمعآوری کمکها توسط هیئات شکل میگرفت و خیریهای عمل کردن آنها در دوران کرونا در امر پیشگیری از بیماری و و در خط مقدم در دفاع از سلامت مردم بود و در جمعآوری کمکهای مومنانه نیز تمام تلاش خود را به کار بستند.
وی با اشاره به اینکه هیئات از مدنیترین تشکلهای بعد از انقلاب هستند، ابراز کرد: این نهادها تمام آورده خود را برای خدمت به مردم ارائه کردهاند و باید این تلاش ادامه پیدا کند.
هیئتهای مذهبی مقتضیات زمان را در نظر بگیرند
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه هیئتها باید مقتضیات زمان را در نظر بگیرند و با نیاز روز جوانان خود را تطبیق دهند، گفت: زمانی کشور دچار ضربات اقتصادی میشود که مسئولان با رانت به مردم معرفی شوند اما امروز خیریهها و هیئتها و مجموعههای فرهنگی وجود دارند که مخلصانه کار میکنند و حتی فرصتی برای دیده شدن ندارند.
وی با اشاره به اینکه امروز تعریف هیئت از چیزی که سراغ داریم متفاوت شده است، گفت: سازمان تبلیغات باید بتواند در مسیر سازماندهی و تربیت چنین هیئتها و مراکزی گام جدی بردارد و به مردمی سازی این نهادها و واگذاری مسئولیتهایی که مردم باید انجام دهند، کمک کند تا در یک هیئت از ذیل تا صدر و از برنامهریزی تا اجرا را مردم انجام دهند.