به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جعفر رحیمی صبح سه شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه با اشاره بر ضرورت تبیین فرهنگ عاشورا اظهار کرد: ائمه معصومان به گونهای جریان کربلا و عاشورا را تبیین کردند که باید با الگوگیری از آن، سبک زندگیمان را اصلاح کنیم.
وی افزود: بعد از ۱۴۰۰ سال نیز که از واقعه عاشورا میگذرد مردمی که در روزهای عادی از پوشیدن لباس سیاه برحذر هستند در عزای حسینی (ع) با عشق و لذت لباس سیاه میپوشند و ضمن مقدس دانستن به آن افتخار میکنند.
امام جمعه ساوه تصریح کرد: اگر بتوانیم عاشورا را به سبک زندگی تبدیل کنیم و بر اساس عصمت و طهارت پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) زندگی کنیم به سعادت دنیوی و اخروی خواهیم رسید.
حجت الاسلام رحیمی با بیان اینکه فرهنگ عاشورا مغفول مانده است، گفت: آنگونه که شایسته بوده نتوانستیم فرهنگ عاشورایی را تبیین و جوانان را از عشق و شعور حسینی (ع) سیراب کنیم.
وی افزود: امام حسین (ع) و فرهنگ عاشورا به قدری محکم و دارای محتواست که قابلیت هدایت بشریت را دارد منشأ تمام معضلات امروز ناشی از کم رنگ شدن فرهنگ عاشورا در جامعه است.
ضرورت اجرا مصوبات شورای فرهنگ عمومی از سوی ادارات شهرستان
حسین محمودی فر رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه با تاکید بر اینکه دشمن، فرهنگ عاشورایی و خانوادهها را نشانه گرفته است، گفت: برخیها با تحریف وارد کردن به فرهنگ عاشورایی از جمله قمه زنی و خرافات به دنبال خدشه وارد کردن به واقعیت این موضوع هستند.
وی گفت: خانواده یکی دیگر از مهمترین مسائل دین اسلام به شمار میآید که دشمن با فرهنگ غربی به دنبال کم رنگ کردن مسائل اخلاقی است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه تصریح کرد: امام حسین (ع) با خانواده و اهل بیت (ع) خویش به صحرای کربلا رفتند تا ارزش و جایگاه خانواده را نشان دهند هر یک از اعضای خانواده ایشان با سیره اخلاقی و رفتاری خویش در صحنه عاشورا نقش آفرینی کردند و اینگونه خانواده در دین اسلام اهمیت یافت.
محمودی فر با اشاره بر ضرورت اجرایی شدن مصوبات شورای فرهنگ عمومی در ادارات گفت: شورای فرهنگ عمومی به عنوان اصلی ترین رکن شورای عالی انقلاب فرهنگی است و باید از تمام ظرفیتهای ادارات و شهرستان برای اجرایی کردن مصوبات آن استفاده کرد.
وی افزود: شهرستان ساوه به دلیل تنوع قومیتی و فرهنگی با آسیبها و معضلات جدی مواجه است که شناسایی آسیبها و ارائه راهکار برای حل آنها نیازمند مشارکت همگانی است.