به گزارش خبرنگار مهر، داریوش امانی پیش از ظهر سه شنبه در آئین تکریم معارفه مدیرکل جدید راهداری و حمل و نقل جادهای فارس بیان کرد: باید از سرمایههایی که در استان فارس وجود دارد به خوبی استفاده شود این در حالی است که ٢٢١ هزار کیلومتر راه در استان وجود دارد که براساس شاخصهای جهانی با ارزش است.
وی ادامه داد: در راستای حفظ و نگهداری مسیرهای جادهای باید ۴ الی ۶ درصد از بودجهها برای تجهیز و نگهداری محورهای مواصلاتی باید ذخیره و در زمان خود مورد استفاده قرار بگیرد.
به گفته این مقام مسئول ارزش مسیرهای مواصلاتی کشور بیش از سه میلیون هزار میلیارد تومان است و اگر یک کیلومتر راه به مجموع راههای کشور اضافه نشود تنها برای تجهیز و نگهداری مسیرهای موجود ٣۵ هزار میلیارد تومان اعتبار لازم است.
امانی تاکید کرد: این سازمان طی سال گذشته تنها ١۴ هزار میلیارد تومان اعتبار داشته و بخش حمل و نقل و راهداری در مجموع ١٠ هزار میلیارد تومان طی سال گذشته اعتبار داشته است.
وی در خصوص جذب اعتبارات در دولت سیزدهم تاکید کرد: اقدامات خوبی در خصوص جذب اعتبارات و ایجاد درآمدهای پایدار برای این سازمان شکل گرفته است و اگر این رویدادها اتفاق نمیافتاد این سازمان در پرداخت حقوق و مزایا نیز با مشکلات متعددی مواجه بود.
معاون وزیر راه در ادامه تاکید کرد: با توجه به افزایش اعتبارات تلاش شده تا موضوع ایجاد مسیرهای جدید، حفظ و نگهداری مسیرهای موجود با سرعت بیشتری همراه باشد.
او در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به هماهنگیهای صورت گرفته امسال در کل کشور ٢ هزار و٢٠٠ دوربین جدید در راستای پایش تصویری جادههای کشور نصب و مورد بهره برداری قرار میگیرد.
به گفته این مقام مسئول اگر مناقصه این طرح به خوبی انجام شود تا پایان سال پایش تصویری جادهها توسط دوربین ١٠٠ درصد افزایش خواهد یافت این در حالی است که اکنون تنها ٢ هزار و ۵٠ دوربین کار پایش تصویری جادههای کشور را برعهده دارند.
او یادآور شد: طی سال جاری و با توجه به شرایط سختی که در حوزه راه و حمل و نقل جادهای وجود داشت شاهد بودیم که حوزه حمل و نقل جادهای کشور ١٢۵ میلیون تن کالا جا به جا کرده است.
به گفته این مقام مسئول با توجه به شرایطی که در کشور وجود دارد پیش بینی میشود بیش از پنج میلیون زائر برای مراسم اربعین از سرویس حمل و نقل عمومی کشور استفاده کنند.
علیرضا راستیار به عنوان مدیرکل جدید راهداری و حمل و نقل جادهای فارس منصوب شد.