خرم‌آباد- معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علمی کاربردی کشور با بیان اینکه ۷۵ تا ۸۰ درصد از دانشجویان این دانشگاه به اشتغال پایدار دسترسی پیدا می‌کنند، از ایجاد خانه‌های «خلاق» در کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی صدر امروز پنج شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در مراکز علمی کاربردی لرستان حدود هفت هزار دانشجو در مقاطع مختلف کاردانی و کارشناسی ناپیوسته داریم اظهار داشت: این تعداد دانشجو در چهار حوزه مدیریت و خدمات، فرهنگ و هنر، صنعت و کشاورزی مشغول به تحصیل هستند.

وی با اشاره به اینکه در حوزه کشاورزی و خدمات گردشگری برنامه‌هایی در دست است و در این راستا توسعه این رشته‌ها را در استان خواهیم داشت عنوان کرد: این امر با نگاه فعلی و آینده پژوهشی در دستور کار قرار گرفته است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علمی کاربردی کشور ادامه داد: در این راستا بخش‌های مربوط به «آی تی» و فناوری اطلاعات در قالب ۱۲۵ رشته به مراکز مختلف داده شده تا از مهر ماه در دو مقطع کاردانی و کارشناسی مهارت آموزی صورت گیرد.

صدر با اشاره به اینکه سه درصد از فارغ التحصیلان و دانشجویان کشور مربوط به استان لرستان بوده‌اند افزود: ۲۲۰ هزار دانشجو در مقاطع مختلف مراکز دانشگاه علمی کاربردی در کشور داریم.

وی بیان داشت: این تعداد دانشجو در ۵۷۱ مرکز مشغول به تحصیل هستند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علمی کاربردی کشور با تاکید بر اینکه به طور متوسط ۷۵ تا ۸۰ درصد از دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی به اشتغال پایدار دسترسی پیدا می‌کنند گفت: همچنین دانشگاه علمی کاربردی توافق خیلی خوبی با معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور داشته است و این موافقت صورت گرفته که سه مورد از ۱۰ توافق اولیه ما به مرحله اجرا برسند و مابقی توافقات نیز در نوبت عملیاتی شدن هستند.

صدر با بیان اینکه در استان‌های خوزستان، کردستان و خراسان شمالی قرار است که خانه‌های «خلاق» راه اندازی و حمایت شوند ادامه داد: پرورش ایده‌ها و تولید محصولات دانش بنیان از جمله اهداف راه اندازی این خانه‌های «خلاق» خواهد بود.