به گزارش خبرگزاری مهر، در راستای بیست و چهارمین کنگره ملی شعر دفاع مقدس، شب شعر عاشورایی با حضور علی اصغر جعفری مدیرعامل موزه، سردار عباس بایرامی رئیس سازمان تاریخ و ادبیات دفاع مقدس، محمدمهدی عبداللهی دبیر اجرایی جشنواره شعر دفاع مقدس استان تهران، عبدالرحیم سعیدی راد دبیر علمی جشنواره شعر دفاع مقدس استان تهران، شاعران و فرهیختگان شعر و ادب آئینی در سالن هویزه موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
در این مراسم شاعران مطرح آئینی کشور از جمله حجت الاسلام سید عبدالله حسینی، حجت الاسلام جواد محمد زمانی، مصطفی محدثی خراسانی، محمود اکرامی فر، علی محمد مؤدب، علی داوودی، رضا اسماعیلی، محمدمهدی عبداللهی، عبدالرحیم سعیدی راد، سیده فاطمه موسوی، فاطمه نانی زاد و کوثر دانش به شعرخوانی در رثای سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) پرداختند.
همچنین سعیدی راد در ادامه این جشنواره گفت: شعر دفاع مقدس با آغاز جنگ تحمیلی وارد عرصه ادبیات معاصر ما شد و در تاریخ ۵ مهر سال ۵۹ اولین شعر مکتوب دفاع مقدس در روزنامه جمهوری اسلامی به چاپ رسید.
دبیر علمی جشنواره شعر دفاع مقدس افزود: شعر دفاع مقدس در همه لحظات و ادوار جنگ تحمیلی در کنار رزمندگان دفاع مقدس حضور پررنگی داشت؛ در زمان اعزام نیرو، عملیاتها، تشییع شهدا، جبهههای نبرد و … در همه این لحظات این شعر دفاع مقدس بود که به رزمندگان نیرو میداد و در تقویت روحیه ایثار و حماسه و جهاد در بین رزمندگان دلیر اسلام نقش مؤثر و بسزایی داشت.
وی در ادامه با بیان این مطلب که شعر دفاع مقدس با پایان جنگ تحمیلی از صحنه خارج نشده و همچنان در عرصههای مختلف انقلاب حضور فعالی دارد گفت: امروز شاعران جوان ما با این که جنگ را درک نکردند، در حوزه شعر دفاع مقدس میدان داری میکنند و حتی بانوان جوان ما در این بین سهم بیشتری را دارند.
دبیر علمی جشنواره شعر دفاع مقدس استان تهران در پایان گفت: انتقال مفاهیم ایثار، جوانمردی، فداکاری و حماسه از وظایف اصلی شعر دفاع مقدس است و اگر این کار به درستی صورت بگیرد، نقش مؤثری در ایجاد هویت انقلابی و حسینی در بین نسل جوان جامعه ما خواهد داشت.