اردبیل- معاون توسعه منابع انسانی استانداری اردبیل گفت: در طرح‌های پژوهشی باید خروجی شایسته را مد نظر قرار دهیم چرا که حل مشکلات جامعه در گرو انجام طرح‌های پژوهشی مؤثر است.

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم دبیر عصر شنبه در جلسه کارگروه آموزش و پژوهش استان که در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: برای سال‌جاری عناوین متعددی در قالب طرح‌های پژوهشی و مطالعاتی به دبیرخانه کارگروه آموزش و پژوهش ارسال شده که با تأیید نهایی امیدواریم فرآیند اجرای این طرح‌های پژوهشی و مطالعاتی را شاهد باشیم.

وی محوریت انجام این طرح‌ها را دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی عنوان کرد و گفت: از ۹۹ عنوان پژوهشی ارسال شده توسط ۲۴ دستگاه استانی، مقرر شد تا ۴۹ طرح پژوهشی به تصویب و برای اجرا به دستگاه‌های ذیربط ابلاغ شد.

معاون توسعه منابع انسانی استانداری اردبیل تصریح کرد: متأسفانه در سال‌های گذشته عمده طرح‌های پژوهشی که منابع اعتباری دولتی گرفتند در کتابخانه‌های ادارات، دانشگاه‌ها و مراکز علمی، پژوهشی خاک می‌خورند در حالی که باید از ظرفیت و پشتوانه این طرح‌ها در مسیر حل مشکلات استان و گره‌گشایی در این زمینه بهره ببریم.

دبیر افزود: سند آمایشی استان که در سال‌های گذشته تهیه و تدوین شده باید محور اصلی اجرای این طرح‌های پژوهشی باشد تا ما بتوانیم گام‌های مؤثری را در حل مشکلات مردم و تقویت زیرساخت‌ها و روند پیشرفت و توسعه را در سطح استان شاهد باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: هر چند اعتبارات حوزه پژوهشی و تحقیقاتی محدود است اما بهتر است این منابع صرف اجرای طرح‌های مطالعاتی و پژوهشی برجسته شود تا ۲، سه طرح پژوهشی مؤثر و راهگشا را در حل مشکلات استان در ابعاد مختلف شاهد باشیم.

معاون توسعه منابع انسانی استانداری اردبیل کیفیت اجرای این طرح‌ها را با تکیه بر الگوهای درست و شایسته پژوهش و مطالعه یادآور شد و اضافه کرد: در سال‌جاری سعی ما بر این خواهد بود تا در ابعاد مختلف این طرح‌های پژوهشی ثمرات و نتایجی را در حل مشکلات استان داشته باشند و ما بتوانیم از این ظرفیت بیشتر و بهتر استفاده کنیم.