به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرانس پرس و العالم، سخنگوی ناتو امروز از کشته شدن 75 نیروی طالبان در درگیری های 48 ساعت گذشته در ولایت هلمند در جنوب افغانستان خبر داد.
به گفته این سخنگو، در این درگیری ها، شش غیر نظامی افغان نیز کشته شدند.
ازسوی دیگر، امروز درعملیات انتحاری در کابل- پایتخت افغانستان-،یک نظامی فرانسوی کشته شد؛ در این حادثه، شش غیر نظامی نیز زخمی شدند.
بر اساس این گزارش، عامل اجرای این عملیات انتحاری خودروی مملو از مواد منفجره را به کاروان نظامیان فرانسوی کوبید که بر اثر آن علاوه بر فرد انتحاری، یک نظامی فرانسه کشته و شش غیرنظامی زخمی شدند.
فرانسه در افغانستان هزار نظامی دارد که مسئولیت فرماندهی امنیت استان کابل به عهده آنها است .
نیروهای بیگانه مستقر در جنوب افغانستان، در روزهای اخیر عملیات گسترده ای را آغاز کرده اند. ناتو دلیل افزایش حملات خود را استقرار برخی از اعضای طالبان در روستاهای جنوبی افغانستان اعلام کرده است.
نیروهای ائتلافی به رهبری آمریکا در افغانستان اعلام کردند در عملیات مشترک امروز (جمعه) این نیروها با ارتش افغانستان در شهر گرمسیر از توابع ولایت هلمند، 40 نفراز افراد طالبان کشته شدند .
از سوی دیگر، نیروهای خارجی مستقردرافغانستان در بیانیه ای از حمله این نیروها به یک پناهگاه نیروهای طالبان در ولایت غزنی در جنوب شرق افغانستان خبر دادند .
در این حمله سه نفر دستگیر شدند و مورد بازجویی قرار گرفتند و دیگر افراد طالبان موجود در این پناهگاه از طریق تونلهای حفر شده گریختند .
تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۸۶ - ۱۴:۲۹

کشته شدن 75 نیروی طالبان در درگیری با نیروهای ناتو ، عملیات انتحاری در کابل که سبب کشته شدن یک نظامی فرانسوی و زخمی شدن شش غیر نظامی افغان شد، از مهمترین تحولات افغانستان تا این ساعت به شمار می رود.