به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صمت، محمد موسوی در حاشیه بازدید از واحدهای تولیدی دانش بنیان در صنعت تجهیزات پزشکی اظهار داشت: در حال حاضر هزار و ۲۴۰ واحد تولیدی فعال دارای پروانه بهره برداری از وزارت صمت در صنعت تجهیزات پزشکی فعالیت میکنند که تعدادی از این شرکتها تاییدیههای بین المللی و استانداردهای لازم برای ثبت تجهیزات و ملزومات پزشکی و آزمایشگاهی در کشورهای دیگر را دارند که نشان دهنده ظرفیت بالای صادراتی شرکتهای دانش بنیان در این حوزه است.
وی افزود: با توجه به رشد فناوری در شرکتهای دانش بنیان صنعت تجهیزات پزشکی، اولویت اول این معاونت تسهیلگری در جهت توسعه صادرات برای این صنعت است.
معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت با اشاره به محدودیت منابع شرکتهای دانشبنیان و اهمیت زمان ورود به بازار برای این واحدهای تولیدی، تاکید کرد: موضوع تخصیص درست و دقیق منابع نیازمند یک استراتژی و برنامهریزی حساب شده است که برای تحقق این مهم تقسیم کار ملی با حضور وزارتخانههای صمت و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با مساعدت ستاد زیست فناوری انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون کارگروه صادراتی با برنامه توسعه صادرات با اولویت کشورهای همسایه در دفتر تجهیزات پزشکی وزارت صمت تشکیل شده است.