رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری گفت: امروز با افتخار شاهدیم جمهوری اسلامی دنبال پیدا کردن جای پای خود در قله‌های افتخار علمی و فرهنگی دنیاست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، حجت‌الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، در افتتاحیه نخستین دوره آموزشی فرهنگی دانشجویان بین‌الملل که عصر روز گذشته در پردیس دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، گفت: با وقوع انقلاب اسلامی، شاهد اخراج نماینده و عامل آمریکا در ایران یعنی سلسله پهلوی‌ها بودیم. به این ترتیب، هم پادشاهی و هم سیطره‌ی استعمارگران از ایران برچیده شد و انقلاب اسلامی، ایران را که در حلقوم آمریکا و مستعمره‌ی آنها بود و منافعش به غارت می‌رفت، مستقل کرد و مردم،‌ نظامی را رقم زدند که بر پای خودش ایستاد و با اراده ملت حرکت کرد. هرچند غربی‌ها این مسئله را تحمل نکردند و با تحریک صدام، به ایران همراه کردند و ظرفیت‌های هر دو کشور را به فرسایش کشاندند.

وی افزود: دشمنان در کشور خودمان سعی کردند جنگ‌های داخلی راه بیندازند تا کشور را تجزیه کنند. امروز با افتخار شاهدیم جمهوری اسلامی دنبال پیدا کردن جای پای خود در قله‌های افتخار علمی و فرهنگی دنیاست. هفته‌ی گذشته ماهواره خیام به فضا پرتاب شد. این ماهواره‌ی ششصد کیلوگرمی، آخرین اتفاقات و اطلاعات مورد نیاز در حوزه‌های مختلف امنیتی، هواشناسی، کشاورزی، حمل و نقل و ترافیک را در اختیار ما قرار می‌دهد.

وی بیان کرد: اکنون ماهواره‌ای داریم که اطلاعاتش را به دانشمندان ایرانی می‌دهد. خیلی از اطناب اسرائیل و آمریکا نگرانند که جمهوری اسلامی با این ماهواره به اطلاعاتی دست یابد که برای ما خیلی خوشایند نیست. این حرکت‌ها مقدمه‌ای دارد، به این صورت که دانشگاه‌های ایران تصمیم گرفتند تلاش کنند تا به نقطه مطلوب علمی برسند. سال‌ها سریع‌ترین رشد علمی در جهان برای جمهوری اسلامی بود. در سال‌های اخیر این سرعت رشد گرفته شده است.

حجت‌الاسلام رستمی ادامه داد: قبل از انقلاب اسلامی، یک هزارم از سهم دنیا در تولید علم را واجد بودیم؛ یعنی ایرانی‌ها از هزار مقاله‌ی تولیدی در دنیا یک سهم داشتند. طی این سه سال گذشته، سهم تولید علم ایران به دو درصد علم جهان رسیده است؛ یعنی از هزار مقاله، 20 مقاله را دانشمندان ایرانی تولید می‌کنند و هنوز برای رشد جا دارد. شانزدهمین کشور دنیا در تولید علم هستیم؛ تمام اینها در شرایط تحریم صورت گرفته است.

وی اظهار کرد: ترور دانشمندان ما گاهی اوقات مورد هدف آنهاست. همچنان که بسیاری از دانشمندان عراقی پس از سقوط صدام، توسط گروه‌های تروریستی که قطعاً وابسته به جریان صهیونیستی هستند،‌ ترور شدند. انگلیس، آمریکا و شوروی تمام آنچه که امکان داشته در غارت ثروت چه در آفریقا و چه در آسیای جنوب غربی، تلاش کردند اجازه‌ی پیشرفت به کشورهای آسیایی را ندهند و از دیگر سو منابع آنها را غارت کنند.

وی افزود: یکی مثل سلمان رشدی که به برترین نبی خدا توهین کرده، از انگلیس نشانه شوالیه دریافت می‌کند و از این عمل به عنوان آزادی بیان یاد می‌کنند، اما اگر کسی بخواهد جنایات اسرائیل را بازگو کند، به عنوان یهودی‌ستیزی با وی برخورد می‌کنند. با دنیای ظالمانه‌ای طرفیم؛ دنیایی که معنویت را انکار و اخلاق را فقط اخلاق مرتبط با روابط مادی انسان‌ها تعریف می‌کند. دنیایی که در آن، خدا جایگاهی ندارد و اصرار دارند این مسئله را به قلب و ذهن تمام انسان‌ها برسانند.

وی ادامه داد: شما در شبکه‌های مجازی با یک دیکتاتوری رسانه‌ای مواجهید. اگر بخواهید از قهرمانان کشور خود یاد کنید و اگر بخواهید از قهرمان مبارزه با داعش یعنی سردار سلیمانی یاد کنید، شما را به جرم ترویج خشونت حذف می‌کنند، اما سخیف‌ترین اشکال ضداخلاقی و ضد معنوی را در فضای مجازی در حد بالایی ترویج می‌کنند. تا زمانی که با ذائقه‌ی آنها پیش می‌روید، با شما کاری ندارند. کدام انسان‌ها باید فریاد بزنند و این هیمنه را بشکنند؟

در ادامه این نشست،‌ خلعتبری رئیس دانشکدۀ الهیات و مسئول امور اجرایی و محتوایی این دوره، ضمن آرزوی توفیقات روزافزون برای دانشجویان بین‌الملل و با اشاره به اهداف این اردو گفت: اردو به مدت یک هفته در مکان پردیس دانشگاه علامه طباطبایی و با حضور 400 دانشجوی بین‌الملل در دو سطح برادران و خواهران برگزار می‌شود. آشنایی دانشجویان با آیین و فرهنگ ایران، ایجاد زمینه برای تعاملات فرهنگی بیشتر با کشورهای مقصد، تأثیرگذاری بر افکار عمومی دیگران به واسطۀ دانشجویان، کمک به روند بین المللی شدن دانشگاه و معرفی زبان فارسی به عنوان زبان فاخر و حاوی مضامین عظیم فرهنگی و معرفتی و آشنایی با مبانی اسلامی و فرهنگ و ادب اسلامی از جمله اهداف کلان این اردو است.