به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد پورشعبانعلی عصر دوشنبه در نشست توجیهی ممتحنین و مدیران مراکز مجاز اخذ آزمون حفظ عمومی قرآن کریم در سالن جلسات تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه فقدان اعطای مدرک عمومی حفظ از جمله مشکلاتی بود که با آن مواجه بودیم، گفت: آزمون اعطای مدرک تخصصی حفظ سالانه یک بار برگزار میشد و تعداد کمی از افراد در آن پذیرفته میشدند.
رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه شورای توسعه قرآنی کشور در مصوبه اخیر خود مقرر کرده است که آزمون اعطای مدرک عمومی حفظ برگزار شود، افزود: افرادی که مدرک تخصصی حفظ نداشتند از برخی امتیازات مانند جذب در ادارات و سازمانها محروم بودند لذا این دست از مشکلات با اجرای طرح اخیر حل میشود.
وی ادامه داد: نظارت دقیق بر روند ارزیابی و اعطای مدرک حفظ در کشور در قالب دبیرخانه مرکزی کشور و به صورت استانی نیز توسط اداره امور قرآنی سازمان تبلیغات استان فعالیت میکند و روند را راهبری میکند.
حجت الاسلام پورشعبانعلی با بیان اینکه کمیته فنی آزمون اعطای مدرک عمومی حفظ متشکل از ۳ نفر است، تصریح کرد: این کمیته به کمک کمیته متناظر استانی راهبری این آزمونها را با حضور مدیران مراکز متشکل از مؤسسات قرآنی استان برعهده دارند.
رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی گیلان با اشاره به اینکه پانزدهمین آزمون اعطای مدرک تخصصی حفظ برگزار شده است، بیان کرد: کمتر از ۱۵ نفر معادل دکتری این مدرک را در کشور گرفتهاند که یک نفر آنها از گیلان است.
وی با بیان اینکه اگر از ظرفیتهای قرآنی گیلان به خوبی استفاده شود در منطقه نیز حرف برای گفتن خواهیم داشت، ادامه داد: از ظرفیتهای فعلی به خوبی استفاده نمیشود.
حجت الاسلام پورشعبانعلی با بیان اینکه ۷۰ مرکز قرآنی برای برگزاری آزمون اعطای مدرک عمومی حفظ قرآن همکاری دارند، گفت: کسانی که در آزمون تخصصی مدرک حفظ قرآن قبول نمیشوند میتوانند از طریق شرکت در آزمون عمومی از امتیازات حفظ قرآن استفاده کنند و به نوعی این مدرک مشکلات جامعه قرآنی را حل میکند.