به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسن قدیری ابیانه بعدازظهر سه شنبه در مراسم تجلیل از اصحاب رسانه گلستان اظهار کرد: قبل از پیروزی انقلاب امید به زندگی ۵۶ سال بود ولی امروزه امید به زندگی در ایران افزایش یافته و به همان نسبت باید سن بازنشستگی در کشور افزایش یابد.
وی اضافه کرد: وقتی در کشورهای پیشرفته امید به زندگی زیاد می شود، سن بازنشستگی را هم افزایش می دهند و این موضوع باید در ایران هم اتفاق بیفتد.
عضو انجمن نخبگان جهان اسلام اضافه کرد: نسبت افراد شاغل به بازنشسته در بسیاری از کشورها هفت به یک است در حالی که در ایران تعداد بازنشسته ها از شاغلان بیشتر است، همین مسئله باعث فشار مالی به دولت شده تا جایی که اکثر صندوق های بازنشستگی در کشور ورشکسته هستند.
وی گفت: درخواست افزایش حقوق برای کامندان، به منزله چاپ پول بدون پشتوانه در دولت است و این هیچ ثمری به جز افزایش تورم و له شدن قشر ضعیف جامعه ندارد.
قدیری ابیانه تاکید کرد: رقم درآمد کشور باید توسط رسانه ها و مراکز آموزشی با اعداد قابل فهم بیان شود تا مردم درک درستی از وضعیت اقتصاد کشور داشته باشند.
سفیر سابق ایران در کشور استرالیا و مکزیک خاطر نشان کرد: حقوق های نجومی باید حذف و حتی صاحبان آن مازادی که دریافت کرده اند را به بیت المال باید تحویل دهند، این پول ها باید سهم کسانی شود که برای تهیه شیر خشک فرزند خود مشکل دارند و در سطل زباله ها به دنبال روزی می گردند.
قدیری ابیانه گفت: تصور غلط از درآمدهای کشور ام الفساد است و باعث نارضایتی و ناامنی خواهد شد و رسانه ها باید این مسائل را برای مردم اطلاع رسانی کنند.
وی تصریح کرد: دانستن حقایق به نفع مردم و انقلاب است، باید مردم و حتی برخی مسوولان از توهمی که در مورد میزان درآمد در کشور است خارج شوند، این مسئله باعث تلاش بیشتر، صرفه جویی و مشارکت بالاتر آحاد مردم می شود.
قدیری ابیانه خاطر نشان کرد: اگر می خواهیم دریا شیرین شود باید هرکدام از قطره ها شیرین شوند و برای بهبود اوضاع اقتصادی باید تک تک مردم تلاش کنند تا اقتصاد شکوفا شود.