به گزارش خبرنگار مهر، لیلا مصری روز جمعه در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان ملکان در جمع خبرنگاران گفت: با اینکه شهرستان ملکان ظرفیت و پتانسیل فراوانی برای سرمایه گذاری دارد ولی سرمایه مادر ندارد، سرمایهای که بتواند بیکاری را تحت پوشش خود قرار دهد.
وی با تاکید بر اینکه مسئولین باید با یکدیگر همکاری و تعامل داشته باشند افزود: در شهرستان ملکان ستاد توسعه تشکیل شده است که این ستاد شامل ۱۰ کارگروه است.
وی ادامه داد: مهمترین کارگروه این ستاد، کارگروه جذب سرمایه گذار و حمایت از تولید است.
مصری گفت: با همت و همکاری مسئولین شهر ملکان ۱۵ نفر سرمایه گذار داخلی و خارجی برای این شهر جذب شده است که یکی از سرمایه گذاریهای صورت گرفته، پروژه کارخانه دانش بنیان است که بزودی افتتاح خواهد شد. این کارخانه تولید کننده سیستمهای مبدلهای حرارتی است که هم اکنون شهرستان ملکان سومین شهر دارای این کارخانه در سطح کشور است.
وی افزود: یکی دیگر از دغدغهها و کارگروههای این ستاد، کارگروه ایجاد اشتغال خصوصاً برای بانوان خود سرپرست است که توانستیم نزدیک به ۱۰۰۰ نفر خانم اشتغالزایی کنیم.
مسئول توسعه شهرستان ملکان خبر داد: ملکان، به عنوان قطب انگور یا خوشههای طلایی، شناخته شده است ولی با وجود آن متأسفانه آن چنان که باید، صادر نمیشود در حالی که بیکاری در ملکان بیداد میکند.