به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی حاجی کاظمی شامگاه شنبه در نشست با معاون دیوان عدالت اداری در امور کار و تأمین اجتماعی با بیان اینکه به حداقل رساندن پروندههای موجود در دیوان عدالت اداری از سیاستهای سازمان تأمین اجتماعی است، اظهار داشت: تحقق این امر نیازمند همراهی و تعامل سازنده برای رفع مشکلات و احقاق حقوق مردم است.
وی با بیان اینکه همه اقشار، جامعه هدف تأمین اجتماعی هستند، تصریح کرد: از این رو خدمات به همه این افراد امکان مطالبات و طرح دعاوی حقوقی را افزایش میدهد.
مدیرکل تأمین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به اینکه حساسیت اجرای رأی قطعی دیوان در سازمان تأمین اجتماعی نهادینه شده است، ابراز داشت: ضرورت اجرای رأی در کوتاهترین زمان در دستور کار همه همکاران قرار گرفته است.
مشاغل سخت و زیان آور و ادعای سابقه اشتغال بیشترین فراوانی پروندههای دیوان عدالت اداری است
وی با بیان اینکه طبق سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب تأمین اجتماعی باید تحقق عدالت را تضمین کند، ادامه داد: با تلاش مجموعه سازمان تأمیناجتماعی، تعداد پروندههای مطرح مرتبط با تأمیناجتماعی در دیوان عدالت روند کاهشی دارد و با اقدامات مختلف بهویژه درباره موضوعات پرتکرار، سعی ما این است که مطالبات مردم در واحدهای اجرایی بهدرستی رسیدگی شود و پاسخگویی و اقناع مردم را با جدیت پیگیری میکنیم.
حاجی کاظمی در خصوص چالشهای موجود در زمینه محاسبات سابقه بیمه افراد ابراز داشت: بیشترین پروندههای مربوط به سازمان تأمیناجتماعی در دیوان عدالت اداری درباره موضوعاتی از قبیل مشاغل سخت و زیانآور، ادعای سابقه اشتغال و اعتراض به آرای مراجع تشخیص مطالبات است.
۱۰ درصد دادخواستهای وزارت کار متعلق به اصفهان است
همچنین مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان در این جلسه با ارائه گزارشی از عملکرد ۱۴۰۰ اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: حجم زیادی از دادخواستها در استان اصفهان در حال بررسی است که در کل کشور ۳۲۹ هزار دادخواست کارگری و کارفرمایی است و در استان اصفهان حدود ۱۰ درصد کل کشور را شامل میشود که رقم قابل توجهی است
میثم مداحی افزود: ۵۱ شعبه تشخیص در استان به صورت فعال داریم که در حال بررسی اختلافات کارگر و کارفرما است. با حجم زیاد پروندههای موجود نیاز است که هم افزایی بین دستگاهی در جهت رفع مشکلات و عملکرد خوب صورت گیرد.