به گزارش خبرنگار مهر، علی سالاروند شامگاه یکشنبه در گفت و گو با رسانهها با اشاره به پایش میدانی معادن سنگ شهرستان چگنی با حضور معاون دادستان مرکز لرستان اظهار داشت: در این بازدید تعرض یکی از معادن به مرز منطقه حفاظت شده مورد بررسی قرار گرفت و تعیین مرز و برآورد خسارت وارده به محیط زیست مورد ارزیابی قرار گرفت.
وی گفت: در استان لرستان چهار معدن در مناطق حفاظت شده وجود دارد و مابقی معادن در عرصههای منابع طبیعی قرار دارند، که همه این معادن به دلیل اتمام پروانه بهره برداری و سایر مشکلات تعطیل هستند و فقط یک معدن در مرز منطقه حفاظت شده «سفید کوه» خرم آباد طی سال گذشته فعال بوده است که با تعرض به مرز منطقه موجب خسارت به محیطزیست منطقه شده است و پرونده این تخلف در مراجع قضائی مفتوح و در حال پیگیری است.
مدیرکل حفاظت از محیطزیست لرستان، عدم پرداخت حقوق دولتی و عدم احیا این معادن پس از اتمام پروانههای اکتشاف و بهرهبرداری و گاهاً برداشتهای بیش از میزان تعیین شده در مجوزهای مربوطه را اصلیترین مشکلات معادن شهرستان چگنی نام برد.
سالاروند با اشاره به لزوم نظارت مستمر بر فعالیت معادن، از پایش پهبادی معادن استان با همکاری و پیگیری سازمان صمت خبر داد و گفت: کنترل هوشمند فعالیتهای معدنی و کنترل میزان برداشت آنها توسط ارگانهای متولی در دستور کار قرار دارد.
همچنین در این بازدید حیدری معاون دادستان مرکز استان ضمن درخواست بررسی عکسهای هوایی و نقشههای موجود خواستار توجه همه معدن داران به مباحث محیط زیستی و حقوق عامه شد.