به گزارش خبرنگار مهر، صبح دوشنبه در جلسه ای با حضور رئیس کل دادگستری هرمزگان، دادستان بندرعباس، مدیر و کارکنان اموال تملیکی استان، مدیران بنادر و دریانوردی و مسئولان چند شرکت بزرگ کانتینری، مهمترین مسائل مرتبط با حوزه اموال تملیکی از جمله پیگیری معدوم سازی ۳۲۰ کانتینر کالای فاسد شدنی و پیگیری مصوبات سفر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور استخدامی کشور و مصوبات سفر رئیس سازمان اموال تملیکی کشور به استان هرمزگان پیگیری شد.
مجتبی قهرمانی در این نشست اظهار داشت: پس از سفر رئیس قوه قضاییه به استان هرمزگان و بازدید ایشان از انبارهای اموال تملیکی، تأمین امکانات و تجهیزات لازم جهت تخلیه و بارگیری با همکاری دستگاه های متولی، معدوم سازی کالاهای تاریخ مصرف گذشته و برگزاری مزایده به صورت مستمر در دستور کار دستگاه قضایی استان هرمزگان قرار گرفته که به موفقیت های قابل توجهی در تعیین تکلیف اقلام موجود در انبارهای این سازمان منجر شده است.
وی با اشاره به گوشه ای از این موفقیت ها اعلام کرد: با توجه به آمار، ترخیص کالاهای متروکه توسط اداره کل اموال تملیکی استان هرمزگان نسبت به مدت مشابه پارسال ۸ برابر افزایش یافته است.
قهرمانی با اشاره به دستورات و تأکیدات رئیس قوه قضاییه در خصوص لزوم تعیین تکلیف اموال موجود در انبارهای سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، گفت: در راستای اجرای سیاست های ابلاغی، در پنج ماهه نخست امسال، ۱۷۰۰ کانتینر کالای متروکه موجود در انبارهای اموال تملیکی استان هرمزگان به ارزش بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال پس از تحویل توسط سازمان اموال تملیکی به گمرک، ترخیص شده است.
رئیس کل دادگستری هرمزگان، کانتینر های ترخیص شده را شامل تجهیزات صنعتی، مواد اولیه، ماشین آلات و انواع کالاهای مصرفی عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: این اقلام پس از تحویل به صاحبان کالا، روانه بازار شده اند که در نتیجه آن، میزان قابل توجهی از نیاز کشور به این کالاها تأمین میشود.
وی با بیان اینکه فروش اموال تملیکی استان هرمزگان در پنج ماهه نخست امسال، ۷۲۰ میلیارد تومان بوده است، افزود: با توجه به اینکه میزان فروش اموال تملیکی استان هرمزگان در پنج ماهه اول سال ۱۴۰۰ حدود ۱۳۰ میلیارد تومان بوده، افزایش شش برابری فروش اموال تملیکی در این بازه زمانی در مقایسه با سال گذشته را شاهد هستیم.
قهرمانی در ادامه یادآور شد: مطالبه ریاست محترم قوه قضاییه، آسیب شناسی، تحلیل و حل کلی موضوع ساماندهی به انبارهای اموال تملیکی می باشد و بر این اساس با توجه به قرار گرفتن حل مصادیق در اولویت بعدی، همه متولیان امر باید تمامی تلاش خود را بکارگیرند تا به صورت ریشه ای مشکلات و مسائل این حوزه را حل و فصل کنند.
وی از اقدامات و تلاش های بی وقفه مدیر و کارکنان اداره کل اموال تملیکی استان در پیشبرد مأموریت های محوله که موجب تحولات چشمگیر در این خصوص با جلوگیری از رسوب کالاها و سرعت عمل در تعیین تکلیف اموال تملیکی شده است، قدردانی کرد.
رئیس کل دادگستری هرمزگان در پایان تأکید کرد: خوشبختانه سازمان اموال تملیکی پس از بازدید رئیس قوه قضاییه حرکت رو به جلویی داشته و مطمئناً با ادامه این روند، گامهای بلندی در جهت صیانت از اموال بیتالمال برداشته خواهد شد.
گفتنی است؛ در این جلسه، پرونده ۱۲۰ دستگاه خودروی وارداتی متعلق به شرکت نگین خودرو نیز به صورت ویژه مورد رسیدگی قرار گرفت که در نتیجه آن با توجه به ترخیص بیست عدد از این خودروها، جهت تسهیل امور برای ترخیص یکصد خودروی دیگر، تدابیر لازم اتخاذ گردید.