به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان سنجش، دکتر حسن مروتی با تکذیب برخی ادعاهای مطرح شده در برنامه «فرامتن» شبکه افق و برخی دیگر از رسانهها تأکید کرد: انتشار این ادعاهای کذب اعتماد عموم مردم و داوطلبان آزمونهای سراسری به نظام سنجش و آموزش کشور را نشانه رفته است.
وی در مورد برخی مطالب مطرح شده در این برنامه گفت: ادعای پذیرش داوطلبی که مردود شده و یا پذیرش فردی با رتبه ۱۶۰ هزار در رشته پزشکی! بدون ارائه هرگونه سندی کذب محض بوده و این ادعاهای کذب آشکارا اعتماد عموم مردم و داوطلبان آزمونهای سراسری به نظام آموزشی کشور را هدف گرفته است
معاون امور آزمونهای سازمان سنجش آموزش کشور تأکید کرد: بررسیها نشان میدهد که در طی سالهای گذشته همه نقل و انتقالات با کسب نمرات و امتیازات لازم صورت گرفته است. همانگونه که میهمان برنامه بطور کلی اشاره کردند، قبلاً در یکی از دانشگاههای غیردولتی تعدادی از دانشجویان، خارج از روند قانونی و بدون هماهنگی با سازمان سنجش آموزش کشور به رشتههای پزشکی و دندانپزشکی و داروسازی جابجا شده بودند که در سال ۱۳۹۸ بر اساس مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو حکم به لغو تغییر رشته و انتقال آنها داده شده است.
وی افزود: سازمان سنجش آموزش کشور بر اجرای دقیق قوانین و دستورالعملهای مصوب تأکید دارد و به هیچ عنوان اجازه تخطی و تخلف از قوانین و مقررات در پذیرش دانشجو را نخواهد داد و داوطلبان اطمینان داشته باشند این ادعاها صحیح نبوده و عدالت آموزشی و رعایت مقررات در دستور کار سازمان سنجش قرار دارد.
مروتی با بیان اینکه رسانه ها با توجه به انتخاب رشته داوطلبان و در آستانه اعلام نتایج نهایی آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ از انتشار ادعاهای بدون سند و کذب که موجب تشویش اذهان داوطلبان میشود پرهیز کنند، خاطرنشان کرد:این ادعاهای کذب باعث بروز شائبه در مورد روند پذیرش علمی دانشجویان شده است لذا حق پیگیریهای حقوقی و قضایی در این باره محفوظ خواهد بود.