به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه بررسی مسائل مناطق در حوزه حریم شهر تهران با حضور حسین نظری معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران، صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری، داوود گودرزی رئیس سازمان بازرسی، فسایی مدیر کل حریم، شهرداران مناطقی که از حریم برخوردار هستند و تعدادی از مدیران این معاونت برگزار شد.
نظری در آغاز این جلسه با تاکید بر لزوم رفع موانع قانونی، افزودن اختیارات و برنامهریزی مناسب برای استفاده از فرصت و ظرفیت حریم گفت: اصلاح ماده ۱۴ قانون تقسیمات کشوری و مواد ۶ و ۸ قانون تعاریف محدوده و حریم مصوب سال ۱۳۸۴ میتواند ظرفیت حریم را برای استفاده حداکثری شهر و شهروندان مهیا کند.
مجتبی شکری مشاور معاونت هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در این جلسه بر لزوم هماهنگی بیشتر بین دستگاههای مرتبط و رفع موانع موجود تاکید کرد و گفت: لزوم حفظ و صیانت از حریم شهر تهران و جلوگیری از هرگونه تغییر کاربری، تفکیک اراضی و ساخت و ساز مغایر با قوانین و مقررات جاری و ملاک عمل به لحاظ شرایط خاص و توسعه بی رویه نقاط جمعیتی در استان و شهر تهران و تشکیل محدودههای منفصل و متصل مسکونی و ایجاد روستا، شهرک و شهرهای جدید و به سبب آن بروز موانع و مشکلات اجتماعی، اقتصادی، امنیتی و … امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.
فسایی، مدیر کل حریم شهرداری تهران با تاکید بر لزوم اصلاح قوانین حریم عنوان کرد: اگر از ظرفیت و فرصت حریم استفاده نشود، به تهدیدی برای شهر تهران تبدیل میشود.
وی گفت: با توجه به اینکه حریم تهران ظرفیتهای گردشگری بسیاری دارد، میتواند به عنوان تفرجگاهی برای مردم تهران و کشور آماده سازی شود.
مدیرکل حریم شهرداری تهران رفع دوگانگی فرمانداری، شهرداری و هماهنگی با دستگاههای خدماترسان در حریم را بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: نبود چارت اداره حریم در مناطق دارای حریم یکی دیگر از مسائلی است که باید اصلاح شود.
در این جلسه اقدامات صورت گرفته جهت اصلاح قوانین، مکاتبات سازمان بازرسی کل کشور با وزیر کشور، نامه شهردار وقت تهران به منظور اصلاح قانون تعارف محدوده و حریم، پیشنهاد اصلاح قانون، پیشنهاد تهیه سند اقدام فوری، نامه معاون قضائی دادگستری استان تهران در خصوص تداخلات حریم، پاسخ شهرداری تهران به نامه معاون قضائی دادگستری و … بررسی شد.
در این جلسه شهرداران مناطق ۲، ۴، ۵، ۱۳، ۱۴، ۱۵، ۱۸، ۱۹، ۲۰، ۲۱ و ۲۲ حضور داشتند.