به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا جان نثاری ظهر چهارشنبه در حاشیه سفر به کاشان و در آئین افتتاح یکی از پروژههای گردشگری اظهار داشت: بافت تاریخی نشانهای از هویت و فرهنگ هر منطقه است که باید در حفظ آن کوشید.
وی با بیان اینکه لازم است برای احیای بافت تاریخی کمیتهای تشکیل شود، ابراز داشت: ارائه پیوست فرهنگی برای احیای بافت تاریخی هر منطقه ضروری است.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری اصفهان با اشاره به تلاش دشمنان برای نابودی تاریخ، فرهنگ و تمدن ایران اسلامی تصریح کرد: در طول سالیان گذشته دشمن همواره در حال جعل اماکن فرهنگی و حتی مذهبی ما بوده است تا بتواند هویت و فرهنگ ما را تغییر دهد.
وی با اشاره به اینکه بافت تاریخی و فرهنگی ما در شهرهای مختلف بر مبنای تعقل و تفکر بنا شده است، گفت: رعایت اصول مهندسی در بافت و اماکن تاریخی ایران به خصوص شهرهایی مثل کاشان بسیار مشهود است به طوری که در زمستان و تابستان اقامت در این اماکن بدون وسایل گرم کننده و سردکننده با کمترین چالش روبرو بوده است.
جان نثاری با بیان اینکه هویت تاریخی و فرهنگی ما باعث فخر و مباهات یکایک ما ایرانیها است، افزود: این هویت باید برای آیندگان ما بماند و از این رو اماکن و بافت فرهنگی هر شهر ما باید مراقبت و احیا شود.
وی با بیان اینکه لازم است به این منظور از پتانسیلهای بخش خصوصی استفاده کرد: البته ما در بخش دولتی نیز باید به گونه تصمیم گیری و رفتار کنیم که برای سرمایه گذاری بخش خصوصی صرفه اقتصادی داشته باشد.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری اصفهان با اشاره به فرصتهای اجتماعی و مذهبی شهرستان کاشان خاطرنشان کرد: کاشان دارای بیش از ۸۰۰ هیئت مذهبی است که این خود یک ظرفیت شگرف برای توسعه فرهنگی و اجتماعی منطقه کاشان است.