محسن سمیعی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: یکی از مصوبات خوب در شورای برنامه ریزی و توسعه استان در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰، ایجاد مرکز مدیریت پسماند صنعتی بود.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند گلستان گفت: طبق قانون مدیریت پسماند، تولیدکننده باید خود آن را مدیریت کند اما چون در استان گلستان مدیریت به صورت متمرکز است لذا باید در این زمینه برنامه ریزی میشد.
وی بیان کرد: این مصوبه به ما ابلاغ و در شورای استان ۵۰ هکتار زمین که مطالعات زیست محیطی آن انجام شده بود در سه راهی داشلی برون گنبدکاووس به این پروژه اختصاص دادند تا منطقه ویژه پسماند صنعتی ایجاد شود.
سمیعی اضافه کرد: راه دسترسی ایجاد و مطالعات مکان یابی هم انجام شد و حتی ورقهای ژئوممبران هم خریداری کردیم اما واقعیت این بود که هنوز برنامه مطالعاتی جامع وجود نداشت.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند گلستان توضیح داد: ما هیچ شناخت و آماری از نوع و میزان پسماند صنعتی استان نداشتیم و با وجود آنکه با سرمایه گذار آلمانی- ایرانی جلساتی برگزار کرده بودیم اما این قضیه هنوز اجرایی نشده است.
وی افزود: هم اکنون قرارداد با مشاور از واحد پژوهش دانشگاه گلستان منعقد شده تا فرایند نوع زباله و غیره انجام شود.
سمیعی بیان کرد: زبالههای صنعتی استان که خطری ندارند و ما ساختار و تکنولوژی آن را داریم در استان دفع شده و باقی آن به اراک و اصفهان میرود.
وی گفت: پروژه پسماند صنعتی میتواند کاملاً اقتصادی باشد و با توجه به سیاستهای وزارت کشور که به سمت منطقه بندی و زون بندی می رود، میتوانستیم مدیریت پردازش متمرکز را انجام دهیم.