به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام مجتبی اشجری ظهر دوشنبه در نشست کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد اربعین حسینی (ع) گیلان اظهار کرد: امام صادق (ع) فرمود: «کسی که از منزلش به قصد زیارت مرقد مطهر امام حسین (ع) خارج شود، اگر پیاده رود خداوند منان با هر قدمی که برمیدارد برای او هزار حسنه نوشته و هزار گناه پاک میکند و هزار درجه او را بالا میبرد.
وی شاخصترین پیام راهپیمایی اربعین حسینی را عدالتطلبی، استکبارستیزی، وحدت و آزادگی دانست و تصریح کرد: راهپیمایی باشکوه اربعین نماد وحدت مسلمانان جهان است.
حجتالاسلام اشجری با اشاره به اینکه راهپیمایی اربعین حسینی زمینهساز حکومت جهانی حضرت مهدی موعود (عج) است، گفت: راهپیمایی کنندگان اربعین حسینی از هر آنچه که موجب ایجاد تشتت، اختلاف و تفرقه بین مسلمانان میشود، خودداری کنند.
وی با بیان اینکه راهپیمایی باشکوه زائران عاشق امام حسین (ع) در اربعین موجب نگرانی سلطهجویان عالم و وحشت استکبار جهانی شده است، اظهار کرد: نقش رسانهها بهویژه صدا و سیما در انتقال جهانی پیام راهپیمایی اربعین بسیار برجسته است.
حجتالاسلام اشجری با بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی ایران در یومالله ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ تنها با گذشت کمتر از یک ماه از اربعین حسینی شکل گرفت، تصریح کرد: فرار شاه خائن در ۲۶ دی ماه نیز سه روز قبل از اربعین حسینی آن سال اتفاق افتاد و نیروهای انقلابی با برگزاری تظاهرات عظیم اربعین و بهرهبردن از ظرفیت بالای نهضت حسینی، پایههای متزلزل رژیم فاسد پهلوی را ویران کردند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان با اشاره به پیام معمار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) به ملت ایران در ۲۵ دی ۱۳۵۷ و در آستانه اربعین حسینی بیان کرد: ایشان به صراحت فرمود: «گویی خون شهیدان ما امتداد خون پاک شهیدان کربلاست و اربعین اخیر برادران ما، بازتاب اربعین آن دلاوران میباشد».
وی با بیان اینکه حضرت امام خمینی (ره) معتقد بود که برگزاری تظاهرات اربعین حسینی در سال ۱۳۵۷، رژیم دستنشانده ستمشاهی را دفن خواهد کرد، گفت: امام بزرگوار ما در پیام خود اعلام کرده بود که «خون طاهر یاران امام حسین (ع) به حکومت طاغوتی یزید خاتمه داد لذا خون پاک جوانان ایران نیز سلطنت طاغوتی پهلوی را درهم خواهد پیچید».
حجتالاسلام اشجری به تیتر اول روزنامه کیهان در ۳۰ دی ۱۳۵۷ اشاره کرد و افزود: این روزنامه از راهپیمایی اربعین آن سال به عنوان «عظیمترین راهپیمایی مذهبی و سیاسی تاریخ» یاد کرده بود.