ساری-رئیس اداره حیات محیط زیست مازندران گفت: از ۵۵۰ گونه جانوری در استان ۳۰ گونه در معرض تهدید و انقراض هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، کوروس ربیعی عصر سه شنبه در آئین افتتاح کلینیک و مرکز درمان حیات وحش سمسکنده با بیان اینکه دو مرکز تکثیر در اسارت حیات وحش در استان فعال است، افزود: گوزن زرد در دشت ناز و گوزن قرمز در سمسکده تکثر و پرورش می‌یابند.

وی با اظهار اینکه شکار و صید زمانی مهمترین مشکل حیات وحش بود، افزود: در حال حاضر تعارضات در برخی از گونه‌ها در حال پیشی گرفتن است و تصادفات، تله‌ها ناخواسته گونه‌های جانوری از جمله مسائل است.

رئیس اداره حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران با اشاره به وجود تنوع حیات وحش در استان گفت: از ۵۵۰ گونه جانوری ۳۰ گونه در معرض تهدید و خطر انقراض هستند.

۲ مرکز درمان حیات وحش راه اندازی می‌شود

عطاء اله کاویان مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با اشاره تلف شدن پلنگ سرگردان در قائمشهر به رغم تلاش‌های همکاران برای زنده گیری آن اظهار داشت: با توجه به کمبود امکانات و نرسیدن به موقع آن نتوانستیم این گونه را زنده گیری کنیم.

وی وجود کلینیک تخصصی درمان حیات وحش را در استان الزامی دانست و گفت: با توجه به افزایش تعارضات، وجود این مرکز در استان لازم است و نسبت به تجهیز دو کلینیک تخصصی در غرب و شرق استان نیز برنامه ریزی شده است.

وی گفت: یکی از مراکز در سمسکنده و دیگری در اداره محیط زیست شهرستان چالوس در دست تکمیل است و یک میلیارد تومان برای تجهیز این دو مرکز هزینه شده است و مجموعه چالوس تا دو سه هفته آینده تکمیل و مجهز می‌شود.

کاویان ورود انسان‌ها به زیستگاه‌های حیات وحش را با توجه تغییرات کاربری و چالش زنجیره غذایی، حضور حیات وحش را جوامع انسانی را از جمله تعارضات ذکر کرد و گفت: اولین مرکز کلینیک تخصصی در پناهگاه حیات وحش کشور در استان راه اندازی شده است.