به گزاارش خبرنگار مهر، اولین دستگاه تبدل زباله زیرسرندی به خشک با همت شرکتهای دانش بنیان در نیروگاه نوشهر راه اندازی شد و استاد صنعتی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به تعریف پروژه دانش بنیای چند سال قبل اظهار داشت: متأسفانه دانشگاه نیز حمایت نکرد و مجبور شدم از خود هزینه کنم و خانه ام را بفروشم تا طرح را اجرایی کنم.
شمس در آئین رونمایی تبدیل زباله سرندی به آر دی اف در نیروگاه زباله سوز نوشهر با اظهار این که مجبور شدم برای اجرای طرح دانش نباین از جیب هزینه کنم، افزود: وقتی پایلوت دستگاه ساخته و در میدان تره بار مستقر شد، پس از بازدید مسئولان نوآوری، شرکت به دانش بنیان تبدیل شد.
وی با اشاره به ایجاد تحولات در پی ساخت دستگاه و ماشین آلات، افزود: با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به تولید دستگاه شدیم و اولین دستگاه با درخواست شرکت تی تی اس و با تسهیلات صندوق ساخته شد و در نیروگاه زباله سوز نوشهر راه اندازی شده است.
وی با بیان این که تلاشهای بزرگی در نیروگاه زباله سوز نوشهر صورت گرفت، خواستار حمایت متولیان شهرستانی و استانی از این پروژه ملی شد. شمس ادامه داد: مهندس اسماعیلی و همکارانشان در نیروگاه زباله سوز نوشهر اقدامات و تحولات زیادی ایجاد کردند و دستگاه تبدیل زباله سرندی به آردی اف به بهره برداری رسیده است.
رضا علیخانی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران نیز در آئین بهره برداری سیستم تبدیل زباله زیرسرندی با تقدیر از تلاشهای مسئولان و حمایتهای ملی برای حل مشکل زباله مازندران اظهار داشت: زباله مازندران مسئله هفتادمن است و باید بحثهای کارشناسی روی آن صورت گیرد.
وی با اظهار اینکه زباله سوز نوشهر در مرحله خوبی به صورت به میبرد و مسئله شیرابه و آب آن حل شده است، گفت: با تلاش مسئولان و تعاملات شرکت تی تی اس، شهرداری و فرمانداری مسئله رفع شده است.
وی با عنوان اینکه زباله سوز ساری در بخش احداث بنا بالای ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: میتوان انتظار داشت که این طرح دهه فجر به مرحله افتتاح و بهره برداری آزمایشی رسد. علیخانی تصریح کرد: تاکید بر اقتصاد دانش بنیان، علم و تخصص و دانش و مهارتهای داخلی و فرهیختگان داخلی خودمان و به معنای قطع وابستگی است.
«وزیری» مشاور وزیر کشور با اشاره به ظرفیت موجود در نیروگاه زباله سوز نوشهر گفت: وزیر کشور در یکسال گذشته به طور مرتب مسئله پسماند را پیگیری و دنبال کرده است.
مشاور وزیر کشور با اظهار اینکه دولت برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان عزم خود را جزم کرده است، گفت: استان مازندران و شمالی برای مدیریت پسماند در کشور پیشگام بودهاند.وی با اینکه در استانهای شمالی مسئله پسماند در گیلان، آمل و غیره وجود دارد، گفت: امیدواریم با همت شرکتهای دانش بنیان و همکاری ان ها با دولت بتوان این معضل را رفع کرد.
حمیدرضا شاهوردی مشاور رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار داشت: این صندوق برای کمک به معضلات کشور، سیاست حمایت از مجموعه پروژههایی را در پی گرفته که به حل معضلات کشور منجر میشود.وی با بیان این که فعالیتهای شرکتهای دانش بنیان باید به زندگی مردم ارتباط پیوند خورد، توجه شرکتهای دانش بنیان را برای حل مسائل و مشکلات کشور لازم دانست.