کرمانشاه- رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه از اختصاص ۳۰ درصدی اعتبارات سفر رئیس جمهور به حوزه درمان کرمانشاه خبر داد.

قباد محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه مصوبات و اعتبار مناسبی برای حوزه بهداشت و درمان استان در نظر گرفته شد.

وی افزود: بیش از یک هزار میلیارد تومان اعتبار به حوزه بهداشت و درمان استان کرمانشاه اختصاص یافته که طی امسال و سال آینده سبب می‌شود پروژه‌های نیمه تمام به بهره‌برداری برسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: اولین تخصیص اعتبارات سفر رئیس جمهور طی روزهای گذشته توسط سازمان برنامه و بودجه استان کرمانشاه اختصاص یافته که ۳۰ درصد مجموع اعتبار را شامل می‌شود.

محمدی بیان کرد: در سفر استانی رئیس جمهور به استان کرمانشاه پروژه‌هایی مورد توجه قرار گرفت که بالای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشتند.

وی با اشاره به اینکه بیمارستان ۵۴۰ تخت خوابی کرمانشاه جز مصوبات سفر رئیس‌جمهور قرار نگرفت، گفت: به دلیل پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصدی این پروژه جز مصوبات سفر لحاظ نشد و این پروژه جز کلان پروژه‌های بهداشت و درمان است که یک هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و این بیمارستان یکی از نیازهای ضروری کرمانشاه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: یکی از اقدامات مثبت صورت گرفته در هفته دولت پرداخت بخشی از بدهی‌های بیمارستان‌ها به شرکت‌های دارویی است که ۲۵۰ میلیارد تومان از بدهی‌های دانشگاه علوم پزشکی استان نیز در همین راستا پرداخت شده است.