به گزارش خبرگزاری مهر، علی سهرابی بیدار با اشاره به برنامهریزیهای صورت گرفته در راستای عبور از پیک بار امسال افزود: با راهاندازی مرکز هوشمندسازی و کنترل بار شبکهای (اسکادا) با نصب بیش از ۸۰ کلید هوشمند موفق به کنترل بار شبکه و همچنین کاهش زمان خاموشیها و افزایش پایداری شبکه شدهایم.
وی ادامه داد: در قالب این پروژهها در راستای کاهش خاموشیها و پایداری بیشتر شبکه بیش از ۵۲.۸ کیلومتر از شبکههای سیمی به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان خاطرنشان کرد: در راستای خدمترسانی به مشترکین جدید و ایجاد زیرساختهای لازم و توسعه کسب و کار و افزایش اشتغالزایی ۲۹.۴ کیلومتر شبکه فشار متوسط هوایی و همچنین برای توسعه سکونتگاههای شهری و روستایی و ارائه خدمات مطلوب به مشترکین ۲۸.۷ شبکه فشار ضعیف احداث شده است.
سهرابی بیدار با اشاره به نصب ۱۳۱ دستگاه ترانسفورماتور تصریح کرد: با این اقدام معادل ۹ هزار و ۱۷۰ کیلوولت آمپر به ظرفیت پستهای توزیع شرکت افزوده شد.
وی یادآور شد: با تلاش جهادی همکاران در راستای آبرسانی به شهر همدان و تأمین بخشی از آب شهری از منابع زیرزمینی شهرستانهای استان، ۲۷ حلقه چاه برقدار شد.
این مسئول ادامه داد: در این راستا شرکت توزیع برق استان همدان اقدام به احداث ۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه و نصب ۹ دستگاه ترانسفورماتور به قدرت یک هزار و ۸۰ کیلوولت آمپر در شهرستان بهار کرده که طی کمتر از ۷۲ ساعت منجر به برقدار شدن ۱۵ حلقه چاه برای اتصال آب شرب شهری شده است.
سهرابیبیدار عنوان کرد: با تلاش شبانهروزی و استفاده از تمام ظرفیتهای استان در شهرستان کبودراهنگ با احداث ۶ هزار و ۵۰۰ متر شبکه و نصب ۶ دستگاه ترانسفورماتور با قدرت ۵۷۵ کیلوولت آمپر پنج حلقه چاه دیگر و یک ایستگاه پمپاژ برای کمکرسانی به آب شرب همدان وارد مدار شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان اظهار کرد: با استفاده از ظرفیت پیمانکاران معین و در حرکتی جهادی نسبت به برقدار کردن هفت حلقه چاه آب قابل شرب و دو ایستگاه پمپاژ در شهرستان همدان با احداث ۴ هزار و ۶۰۰ متر شبکه و نصب ۱۰ دستگاه ترانسفورماتور به قدرت ۴ هزار و ۷۷۵ کیلوولت آمپر در کمتر از یک هفته اقدام شده است.