به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید دراهکی شنبهشب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بیستمین دوره مسابقات ملی مهارت در ۴۳ رشته و شش گروه تخصصی در سطح کشور اجرا شد.
وی افزود: شرکت کنندگان در رشته فنی و خدماتی از قبیل ساخت و تولید، طراحی مهندسی مکانیک، فناوری اطلاعات کاربرد نرم افزارها، جوشکاری، کاشیکاری دیوار و کف، لوله کشی و گرمایشی، الکترونیک، طراحی وب، تأسیسات الکتریکی، کنترل صنعتی، آجرچینی، رباتیک، خیاطی، قنادی، فناوری اتومبیل، برودتی، فناوری اطلاعات کامپیوترهای شخصی پشتیبانی و فناوری طراحی گرافیک در شهرستانهای مختلف استان به رقابت پرداختند.
رشد ۳۰ درصدی رشتههای مسابقات ملی مهارت
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر بیان کرد: نخبگان مهارتی آینده سازان این مرز و بوم هستند که میتوانند با ذهنی خلاق و استفاده از مهارت، دانش و همچنین تلاش و سخت کوشی، زمینه رشد و بالندگی کشور را فراهم کنند.
وی اضافه کرد: جوانان ماهر شامل کارآموزان و آموزش دیدگان مراکز آموزش فنی وحرفهای، هنرجویان آموزش و پرورش در رشتههای کار و دانش، فنی و حرفهای و نظری، دانشجویان آموزشکدههای فنی و حرفهای و آموزش عالی و کارگران واحدهای صنعتی و صنفی میتوانند با رعایت شرایط سنی در این دوره از مسابقات ملی مهارت شرکت کنند.
دراهکی با اشاره به رشد ۳۰ درصدی تعداد رشتههای مسابقات ملی مهارت در مقایسه با دوره قبل اظهار کرد: رشتههای فناوری خودروهای ریلی، پذیرش هتل، خدمات رستورانداری، آرایشگری مردانه، هنر بازیهای سه بعدی رایانهای، نانوایی نانهای حجیم، ساخت و ساز خشک و گچ کاری و نگهداری و تعمیر هواپیما برای نخستین بار در مسابقات ملی مهارت برگزار میشوند.
کشف استعداد حرفهای جوانان
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر هدف از برگزاری مسابقات را کشف استعداد حرفهای جوانان، شناساندن اهمیت آموزشهای مهارتی در توسعه اقتصادی، ترویج و ارتقا فرهنگ مهارت آموزی، تبادل اطلاعات فنی جوانان، معرفی افراد ماهر به صنایع و بنگاههای اقتصادی عنوان کرد.
وی اظهار داشت: رقابت کنندگان این مرحله در صورت کسب حداقل امتیاز تعیین شده به مرحله استانی راه پیدا میکنند که به صورت متمرکز در مهرماه سال جاری با هدف انتخاب نفرات برتر استانی در شهر بوشهر برگزار میشود.
دراهکی تصریح کرد: منتخبین مرحله استانی پس از برگزاری اردوهای آمادگی به مسابقات مرحله کشوری که در دی و بهمن ماه سال جاری برگزار میشود، اعزام خواهند شد.