به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا حسینی اظهار داشت: با توجه به در پیش بودن ایام راهپیمایی بزرگ اربعین حسینی، معاونت بهداد فراجا به فراخور ماموریت ذاتی خود، پشتیبانی بهداشتی، امدادی و درمانی از این ماموریت را بر عهده دارد.
وی با اشاره به فعالیت قرارگاه اربعین معاونت بهداد فراجا عنوان کرد: از چند ماه گذشته، طی جلسات هماهنگی با دانشگاههای علوم پزشکی استانهای خوزستان، کرمانشاه و ایلام و بازدیدهای میدانی مدیران کل معاونت بهداد فراجا از پایانههای مرزی، نیازمندیهای بهداشتی و درمانی در این پایانهها شناسایی شدند.
معاون بهداد فراجا خاطرنشان کرد: امسال نیز با توجه به مطرح بودن بیماری کرونا، تکمیل واکسیناسیون کارکنان شرکت کننده در ماموریت اربعین، تهیه اقلام بهداشتی و مراقبت فردی و بهداشت اماکن زیستی کارکنان با جدیت دنبال شد.
سردار حسینی در ادامه عنوان کرد: بالغ بر ۲۰ هزار بسته بهداشتی برای توزیع بین کارکنان شرکت کننده در ماموریت اربعین پیش بینی شده است و تمهیدات لازم برای پیشگیری از برخی بیماریهای بومی این مناطق در نظر گرفته شده است.
این مقام ارشد حوزه بهداشت و درمان فراجا با اشاره به تردد ۷۰ درصد زائران از مرز مهران، اظهار کرد: امسال، معاونت بهداد فراجا افتخار دارد که در ماموریت اربعین ۱۴۰۱ با برپایی بیمارستان صحرایی ۴۰ تختخوابی در این پایانه مرزی به کارکنان شرکت کننده در ماموریت اربعین و زائران اربعین حسینی خدمات رسانی کند.
وی با اشاره به مشارکت پر رنگ مرزبانی، یگان ویژه و سایر یگانهای مستقر در مرز و انعقاد تفاهمنامه با دانشگاه علوم پزشکی ایلام، فرماندهی مرزبانی استان ایلام و بیمههای خدمات درمانی نیروهای مسلح، تامین اجتماعی و بیمه سلامت عنوان کرد: بر اساس این تفاهم نامه مقرر شد بیمارستان صحرایی که در اختیار دانشگاه علوم پزشکی ایلام بود در ماموریت اربعین در اختیار معاونت بهداد فراجا قرار بگیرد و به طور ویژه و خاص به کارکنان خدوم فراجا و در اولویت بعدی به زائران محترم اربعین حسینی به صورت رایگان و در قالب مردم یاری خدمت رسانی کند.
معاون بهداد فراجا اضافه کرد: همچنین در این تفاهمنامه مقرر شد سیستم مدیریت اطلاعات بیمارستانی (H.I.S) بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان مهران به بیمارستان صحرایی فراجا متصل شود و مسئول فنی بیمارستان شهر مهران هم زمان مسئولیت فنی بیمارستان صحرایی فراجا را نیز بر عهده داشته باشد.
سردار حسینی ادامه داد: طی رایزنیهایی که با استانداری ایلام و فرمانداری شهرستان مهران صورت گرفت با راه اندازی پست برق ۲۰۰ مگابایتی در محل برپایی بیمارستان صحرایی فراجا، انتظار میرود طی چند روز آینده شاهد شروع به کار این بیمارستان باشیم.
این مقام ارشد حوزه بهداشت و درمان فراجا در خصوص امکانات و ظرفیتهای بیمارستان صحرایی پشتیبان ماموریت اربعین فراجا گفت: بیمارستان صحرایی ۴۰ تختخوابی فراجا در زمینی به مساحت تقریبی ۳ هزار و ۵۰۰ متر مربع و مجهز به امکانات تشخیصی و درمانی تخصصی سیار است.
وی اضافه کرد: این بیمارستان مشتمل بر اورژانس، اتاق عمل ۲ تخته، اتاق استریل، آزمایشگاه، رادیولوژی و بخشهای بستری به صورت شبانه روزی آماده خدمت رسانی به زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است.
سردار حسینی خاطرنشان کرد: به منظور اعزام بیماران بدحال و نیازمند به درمانهای تکمیلی به بیمارستانهای ایلام یا شهرستان مهران، آمبولانسهایی پیش بینی شده است که در محل برپایی بیمارستان صحرایی مستقر میشوند ضمن اینکه یک دستگاه سامانه سیار درمانگاهی (اتوبوس آمبولانس) نیز برای استقرار در پایانه مرزی مهران پیش بینی شده است.
معاون بهداد فراجا با اشاره به احتمال افتتاح قریب الوقوع بیمارستان صحرایی فراجا در تاریخ ۱۰ شهریور ماه از خدمت رسانی این بیمارستان تا ۳۱ شهریور ماه و پایان ماموریت اربعین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۶
ایلام-معاون بهداشت و درمان فراجا از برپایی بیمارستان صحرایی ۴۰ تختخوابی فراجا در مرز مهران استان ایلام خبر داد.