معاون علمی و فناوری رئیس جمهور یکی از موانع پیش روی جذب و استفاده از توان و ظرفیت سرآمدان علمی را مشکل فرهنگی دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پنجمین نشست سرآمدان علمی ایران با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

هفتمین دوره انتخاب سرآمدان علمی ایران به همت معاونت علمی برگزار شد و منتخبان آن معرفی شدند. در این ۷ دوره ۳۰۶ سرآمد علمی مشارکت کردند و دانشگاه صنعتی شریف با ۲۵ سرآمد علمی در رتبه نخست، دانشگاه تربیت مدرس و پژوهشگاه دانش های بنیادی در رتبه های بعدی قرار دارند.

تاکنون در ذیل این برنامه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ۵/ ۵۱ میلیارد تومان حمایت به ۱۱۹۲ نفر از ۱۱۹ موسسه حمایت مالی ارایه کرده است. همچنین در قالب این رویداد ۳۳۰ فرصت مطالعاتی، ۲۷۰ مقاله برتر، ۲۵۳ پژوهانه، ۴۸۳ پژوهشگر پسادکتری حمایت شدند.

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در این نشست، گفت: خیلی خوشحالم که مدل مدنظر معاونت علمی و فناوری در معرفی سرآمدان علمی ایران به هفتمین دوره خود رسیده و توسعه یافته است و به زودی طرح ها و مدل های جدیدی هم ارائه خواهد شد.

وی، بیشتر موانع پیش روی جذب و استفاده ار توان و ظرفیت سرآمدان علمی را مشکل فرهنگی دانست و بیان کرد: خوشبختانه دانشگاه ها در این زمینه و برای جذب سرآمدان علمی که بنیاد ملی نخبگان معرفی می کند، همکاری خوبی دارند.

ستاری سرآمدان علمی کشور را سرمایه های انسانی و ملی خواند و رفع مشکلات آنها در هر زمینه ای را ضروری دانست و بر همکاری معانت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیفات و فناوری در رفع این مشکلات تاکید کرد.