مصطفی گندمی در گفتوگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه صندوق حمایت از توسعه منابع طبیعی سال ۱۳۹۱ برای نخستین بار در کشور در استان اصفهان تشکیل شد، اظهار داشت: هدف این صندوق تجمیع سرمایههای خُرد و حمایت از بهره برداران منابع طبیعی است.
وی با اشاره به اینکه صندوق حمایت از توسعه منابع طبیعی استان اصفهان هم اکنون ۱۵ هزار نفر عضو دارد، افزود: اعضای این صندوق را که بهره برداران منابع طبیعی به شمار میروند، عشایر و دامداران روستایی، بهره بردار مرتع، جنگل و گیاهان دارویی تشکیل میدهند.
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه منابع طبیعی استان اصفهان با بیان اینکه این صندوق از تعاونیهای زیر مجموعه خود در زمینه مالی پشتیبانی میکند، خاطرنشان کرد: اکنون ۴۶ تعاونی در استان اصفهان زیر مجموعه این صندوق است که از این تعداد ۳۰ تعاونی منابع طبیعی بوده و ۱۶ تعاونی تخصصی کشاورزی است.
گندمی با اشاره به اینکه ۵۱ درصد سرمایه صندوقهای حمایت از توسعه منابع طبیعی و کشاورزی آورده مردم و ۴۹ درصد سهم دولت است، افزود: صندوق حمایت از توسعه منابع طبیعی به بهره برداران عضو تسهیلاتی با نرخ سود چهار، ۱۵ و ۱۸ درصد پرداخت میکند.
وی ابراز داشت: سرمایه صندوق حمایت از توسعه منابع طبیعی استان از زمان تأسیس طی هفت مرحله افزایش یافته و اکنون به ۱۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان رسیده و از سال ۱۳۹۱ تاکنون ۷۱ میلیارد تومان نیز به بهره برداران تسهیلات پرداخته است.
به گزارش مهر، شماری از مسئولان منابع طبیعی و آبخیزداری استان خوزستان روز سهشنبه پانزدهم شهریور ماه به منظور آشنایی، تبادل اطلاعات و نظرات و نیز الگوبرداری از نحوه تشکیل و فعالیت صندوق حمایت از توسعه منابع طبیعی استان اصفهان با مسئولان منابع طبیعی و آبخیزداری این استان دیدار و گفتگو کردند.
صندوق حمایت از توسعه منابع طبیعی استان اصفهان آبان ۱۳۹۱ به منظور حمایت از دامداران و مرتعداران با سرمایه اولیه ۳۰ میلیارد ریال فعالیت خود را در استان اصفهان آغاز کرد.