دماوند- قائم مقام شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران گفت: قریب به ۹۰ درصد از منابع آبی در حوزه کشاورزی مصرف می‌شود، اما شاهد تغییر جدی در الگوی کشت و نحوه آبیاری نیستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن صادقی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: در کشور زیرساخت‌های مختلفی وجود دارد، اما آب، زیرساختِ زیرساخت‌ها و الفبای حیات است، حوزه آب به شدت ظرفیت ایجاد تنش اجتماعی را دارد، اما انتظاراتی که از بخش آب وجود دارد، با بضاعت موجود شرکت آب و فاضلاب همخوانی ندارد.

وی افزود: قریب به ۹۰ درصد از منابع آبی در حوزه کشاورزی مصرف می‌شود، اما شاهد تغییر جدی الگوی کشت و نحوه آبیاری کشاورزی نیستیم، ولی آبفا همواره بابت سهم ۶ درصدی خود مورد اتهام قرار دارد.

قائم مقام شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران به حوزه تأمین آب اشاره کرد و گفت: در این حوزه از رودخانه جاجرود، سد لتیان و نیروگاه کلان آب برداشت می‌کنیم.

وی اضافه کرد: در سال ۹۴ قرار بود که امور آب جهت انتقال آب به تصفیه‌خانه پردیس ایستگاه پمپاژ دایر کند، اما تاکنون این اتفاق رخ نداده است؛ آبی که باید در سقف نیاز تأمین می‌شده، ۲ هزار دبی در ثانیه بوده، اما اتفاق نمی‌افتد، چند ایستگاه پمپاژ در شرق استان تهران وجود دارد، اما با قطعی برق مخازن موجود ما حداکثر دو ساعت پایداری شبکه را داریم و با این معضل به شدت درگیر می‌شویم.

صادقی ضمن انتقاد از شرکت عمران پردیس گفت: در تصفیه خانه‌های ایجاد شده فازهای جدید پردیس، شرکت عمران پرداختی‌های لازم را در سال‌های ۹۷ و ۹۸ انجام نداده و پیمانکار نیز پیرو آن فعالیت نکرد و امروز پیمانکار خسارت‌های آن را از آبفا می‌گیرد.

صادقی گفت: در خوش‌بینانه‌ترین حالت باید سالانه ۲۰ درصد از شبکه را بازسازی کنیم در غیر این صورت بعد از پنج سال شبکه ما فرسوده می‌شود و بر کیفیت خدمات‌رسانی و افزایش حوادث و خسارات تأثیر می‌گذارد.