به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رضایی صبح پنج شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: رشد و توسعه فرهنگ قرآنی پیش نیازهایی لازم دارد که یکی از آن مسابقات قرآنی است.
وی ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب هم در کشور ایران و هم سایر کشورهای اسلامی مسابقات قرآن به طور وسیع برگزار میشود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه مسابقات قرآن آثار و برکات فراوانی به دنبال دارد افزود: مسابقات قرآن رقابت بین جوانان و نوجوان ایجاد میکند و صرفاً بحث رتبه بندی افراد نیست بلکه هدف اصلی ایجاد رقابت صادقانه بین قاریان و حافظان است.
وی شناسایی چهرهها و استعدادهای قرآنی را از دیگر رویکردهای مسابقات قرآن برشمرد و گفت: با برگزاری این مسابقات میتوان استعدادهای برتر قرآنی هر شهرستان را به جامعه معرفی کرد.
حجت الاسلام رضایی اظهار داشت: اگر بخواهیم نهضت قرآنی را در کشور راه بیاندازیم یکی از عوامل مؤثر مسابقات است.
وی افزود: یکی از عوامل مهم انگیزشی در فضای جامعه مسابقات قرآنی است که باید تداوم داشته باشد و حتی بر اساس مناطق مختلف برنامه ریزی دقیق و عمیق صورت گیرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به نقش قرآن در ایجاد سبک زندگی اسلامی نیز گفت: قرآن کتابی کامل و جامع برای بخشهای مختلف زندگی فردی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی بشر است.
وی عنوان کرد: وقتی کتابی جامعیت داشته باشد برای تمامی عرصههای زندگی برنامه دارد زیرا متصل به منبع وحی است.
حجت الاسلام رضایی گفت: قرآن کتابی است که هیچ شک و شبههای در آن نیست و از آنجایی که کلام خدا و معجزه الهی است حریف طلبیده که تا امروز کسی نتوانسته حتی یک آیه هچون آن را بیاورد.
وی ادامه داد: رشتههای مختلف قرآنی اعم از روخوانی و روان خوانی، مفاهیم، تدبر و تفسیر همه در حیطه علوم قرآنی نیاز به آموزش دارد و وقتی که بتوان ارائه ای از این آموزهها داشت قطعاً در سبک زندگی تأثیرات فراوانی دارد.
وی با بیان اینکه فضای جامعه قرآنی از آسیبها مصون است تصریح کرد: وقتی جامعه سالم است که اندیشه حاکم بر آن اندیشه قرآنی باشد.
وی یادآور شد: اندیشههای زیادی در جهان جولان دادند اما با شکست مواجه شدند در صورتی که قرآن از همان ابتدای نزول به روز بوده و کهنه نشده است.
وی افزود: لذا قرآن با محتوای غنی میتواند اندیشه جامعه بشری را همواره شاداب نگه دارد.
حجت الاسلام رضایی گفت: تفکر قرآنی میتواند بشریت را از همه آسیبها حفظ کند لذا اگر تحقیق میدانی داشته باشیم میبینیم خانوادههایی که فرهنگ قرآن در آنها حاکم است آرامش دارند اما در خانوادهها و جوامعی که فور امکانات مادی را دارند، آرامش ندارند و به دنبال گمشده ای هستند لذا وقتی به دست میآورند که دست به دامن قرآن بزنند.