امیر کرمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به دلیل تعداد بالای زائران در مرز خسروی تدابیر زیادی با همکاری ادارات مختلف در راستای پیشگیری از وقوع بیماریهای منتقل شونده خصوصاً از آب و غذا در مواکب در نظر گرفته شده است.
وی افزود: از راههای ابتدایی ورود به استان کرمانشاه یعنی شهرستان کنگاور ۲۵۰ نیروی ناظر بهداشتی وظیفه بررسی و بازدید از موکبها، پایانهها، سامانههای آبرسانی، رستورانها، پمپ بنزینها و سرویسهای بهداشتی عمومی را بر عهده دارند.
مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه تصریح کرد: در مواکب برنامهریزی مورد نیاز در نظر گرفته شده که همه صاحبان موکب باید آموزشهای اولیه بهداشتی را دیده باشند و هر روز به شکل روزانه همکاران برای رعایت بهداشت فردی افراد با استفاده از ماسک به خاطر بیماری کرونا و بحث ظروف یکبار مصرف مورد استفاده برای نذورات و شربتها پیگیریهای لازم انجام میشود و دفع زباله و پسماندهای تولیدی با همکاری شهرداری به موقع و با انتقال بهداشتی انجام میشود.
کرمی با اشاره به اهمیت بهداشت آب آشامیدنی، خاطرنشانکرد: بهداشت آب بسیار حائز اهمیت است با توجه به شیوع بیماری وبا با همکاری شرکت آب و فاضلاب به طور روزانه و با تیمهای مشترک بین بخشی به شکل مداوم سامانههای آبرسانی کنترل میشود و در بحث سالمسازی نیز از نظر آزمایشات میکروبی بررسی میشوند که تاکنون مشکل خاصی وجود نداشته است.
وی به توقف جمعیت زائران در روز گذشته اشاره و بیان کرد: با توجه به توقف جمعیت زیاد زائران در روز گذشته پشت مرز خسروی برای لحظاتی فشار آب افت پیدا کرد که با اقدام به موقع و رایزنی با شرکت آب مشکل برطرف شد.
کرمی عنوان کرد: تمام تیمهای بهداشتی در حوزه بهداشت محیط نیز از ساعت ۶ صبح تا ۱۲ شب فعالیت داشته و از ۱۲ شب تا ساعت ۸ صبح روز بعد به صورت شیفتبندی کشیک داده و هرگونه مشکلات با اداره مورد نظر در میان گذاشته شده و رفع میشود.