به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباس محمدحسنی صبح دوشنبه در همایش ملی جایگاه دانش، فناوری و خلاقیت در دفاع مقدس با اشاره به بهانهها و اهداف صدام در شروع جنگ علیه ایران اسلامی، حاکمیت مطلق بر اروند رود، اشغال قسمتی از سرزمینهای ایران، الحاق خوزستان به عراق، جلوگیری از صدور انقلاب و رسیدن به رهبری جهان عرب از جمله اهداف وی بوده است.
وی به چرایی نرسیدن صدام به اهداف شومش اظهار داشت: دفاع عالمانه و فناوری ایران از مهمترین دلایل ناکامی صدام در دفاع مقدس بوده است.
وی درباره قلمرو علم و فناوری در دفاع مقدس گفت: نیروهای مسلح ایران اسلامی با قدرت تمام غول صدام را در دفاع مقدس به شیشه برگرداند و دشمن ذلیلانه به شیشه رفت.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران یکی از مهمترین دلایل شکست صدام و پیروزی ایران اسلامی دفاع فناورانه و عالمانه ایران اسلامی مقابل حزب بعث ذکر کرد و گفت: دفاع مقدس جز عالمانه ترین دفاع تاریخ معاصر است.
حجت الاسلام محمدحسنی به کارگیری تجهیزات نظامی دانش پایه توسط رزمندگان اسلام بدون استفاده از مستشاران خارجی را از دیگر دلایل توفیق در دفاع مقدس بیان کرد و گفت: دشمن باورشان نمیشد که روزی ارتش بتواند بدون آنها از تجهیزات فنی و دانش پایه استفاده کند.
وی ادامه داد: اینکه توانستیم در جنگ بدون اجانب از تجهیزات نظامی بهره گیری کنیم نشان میدهد که نیروهای مسلح توانستند با بهره گیری دانش بنیان از تجهیزات، سرنوشت جنگ را برخلاف میل دشمن رقم زنند.
وی طراحی و به اجرا درآمدن شگفت انگیزترین عملیاتهای دفاعی توسط رزمندگان اسلام را سبب ناتوانی و عجز دشمنان برشمرد و گفت: در این دفاع مقدس علم، عقلانیت، ایمان، خلاقیت و فناوری نقش پررنگ داشت.
حجت الاسلام محمدحسنی تأمین قطعات نظامی مورد نیاز توسط سازمان جهاد خودکفایی را از دیگر دلایل علمی بودن دفاع مقدس برشمرد و گفت: نهضت قطعه سازی و عمردهی انقلابی به تجهیزات سبب شده تا توانستیم روی پای خود بایستیم و بدن دانش نمیتوانستیم به نهضت قطعه سازی دست یابیم.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش مدیریت اقتصادی جنگ را مسئلهای مهم دانست و گفت: نظام اسلامی با به کارگیری شش راهبرد اقتصادی توانست هشت سال دفاع مقدس را بدون پیدایش قحطی و آبرومندانه به پیروزی برساند.
وی تقویت فرهنگ قرآنی مواسات، توزیع عادلانه کالاهای اساسی، ذخیره سازی مواد اولیه، کاهش وابستگی به نفت، عمل به سیاست صرفه جویی و قناعت، جلوگیری از ورود کالاهای غیرضروری و مصرفی را از راهبردهای شش گانه اقتصادی ایران اسلامی در دوران دفاع مقدس بیان کرد.