به گزارش خبرگزاری مهر، عابدین خرّم در دیدار اعضای هیئت مدیره انجمن سینمای استان با وی، اظهار داشت: تبریز به لحاظ داشتن سابقه تاریخی در حوزه فرهنگ و هنر در سطح ملی و بین المللی دارای ظرفیت عالی برای رشد خلاقیت در آثار سینمایی است و هنرمندان، نویسندگان، کارگردانان و تهیه کنندگانی داریم که استعدادهای نابی دارند؛ اما متأسفانه همافزایی لازم بین آنها وجود ندارد و باید موانع این امر را از میان برداشت.
وی ادامه داد: سینما در کشور و در استان ما به عنوان منشأ سبک زندگی ملی و دینی نقش ایفا میکند و ظرفیت الگوسازی و شخصیت پردازی دارد و میتواند به تغییر ذائقههای ملی و دینی در مخاطب به عنوان حرکت نمادین منجر شود.
استاندار آذربایجان شرقی افزود: برگزاری جشنوارههای متعدد در استان و تنوع اثرها نشان از تغییر در سبک زندگی متناسب با باورهاست و برگزاری جشنواره اقوام نیز به عنوان یک ایده فوق العاده است که اتحاد و انسجام ملی را افزایش میدهد.
وی در پایان گفت: به وضعیت سینمای استان امیدوارم و پایه این امیدواری در خودآگاهی اخلاقی است که در بین هنرمندان استان مشهود است.
مهدی حیدری، رئیس انجمن سینماگران استان آذربایجان شرقی نیز در این دیدار گفت: این انجمن بزرگترین تشکل تخصصی سینما در شمال غرب ایران است و ۶۰۰ عضو دارد که در قالب ۹ کمیته تخصصی سازماندهی شده اند.
وی با اشاره به چالش تأمین لوازم تصویربرداری و آماده سازی فیلم در استان گفت: تقاضا داریم مدیریت ارشد استان حمایت لازم را در این خصوص داشته باشد تا هنرمندان بتوانند بدون دغدغه به خلق آثار باارزش بپردازند.
وی افزود: با توجه به سابقه برگزاری موفق ۱۵ دوره قبل، انجمن در صدد است ۱۶ امین دوره جشنواره فیلم کوتاه تبریز را در مقیاس ملی برگزار کند.