رامین صادقی در گفتو گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: طبق اطلاعات ارائه شده از سوی مرکز آمار ایران، در نیمه دوم سال گذشته استانهای اردبیل، کرمانشاه، خراسان جنوبی، سمنان، گلستان، خراسان شمالی و فارس جز هفت استانی هستند که بیش از ۷۰ درصد اشتغال پایدار را ایجاد کردهاند.
وی با اشاره به اینکه استانهایی که بالاترین میزان اشتغال تأیید شده و پایدار را با کمترین میزان انحراف منابع به خود اختصاص داده همگی استانهای محروم و مرزنشین بودهاند، تصریح کرد: توزیع متوازن منابع و عدالتمحوری از سوی دولت سیزدهم سبب شد تا در استان اردبیل شاهد رونق اشتغال و ثبات شغلی در واحدهای تولیدی باشیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با بیان اینکه در سالهای اخیر بیشترین میزان اشتغال ناپایدار و بالاترین نرخ بیکاری در استان اردبیل مشهود بود، گفت: با حمایت دولت سیزدهم به ویژه با اختصاص اعتبار در سفر به اردبیل شاهد احیای دوباره واحدهای تولیدی و جان گرفتن بخش صنعت و اشتغال در اردبیل بودیم.
صادقی با تاکید بر اینکه در دولت سیزدهم کاهش بیکاری به دنبال رویکرد توزیع متوازن عدالت و اعتبارات روی داده است، افزود: مقرر شد با برنامهریزیهای انجام شده هر هفته چهار واحد تولیدی و صنعتی در نقاط مختلف استان اردبیل افتتاح و به بهرهبرداری برسد که با افتتاح و بهرهبرداری از این طرحها علاوه بر اشتغال جوانان، شاهد رشد و توسعه اقتصادی منطقه خواهیم بود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر از میان واحدهای تولیدی دارای پروانه بهرهبرداری حدود ۸۴ درصد در حال فعالیت هستند، خاطرنشان کرد: بر اساس آمار سامانه بهینیاب تاکنون یکهزار و ۱۷۶ پروانه بهرهبرداری دارای اعتبار از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل صادر شده که از این میان ۹۹۰ واحد فعال هستند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل بیان کرد: صد درصد مصوبات سفر استانی رئیس جمهور در حوزه صنعت، معدن و تجارت در استان اردبیل تحقق یافته به طوری که تاکنون یکهزار و ۳۰۰ میلیارد تومان از محل منابع سفر رئیس جمهور به اردبیل برای واحدهای صنعتی و تولیدی استان پرداخت شده و همچنان روند پرداخت تسهیلات با همکاری ۶ بانک عامل ادامه دارد.