ازنا- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان از اتمام مرمت امامزاده «قاسم» در شهرستان ازنا خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عطا حسن پور امروز چهارشنبه در جمع خبرنگاران از اتمام مرمت و بهسازی امامزاده «قاسم» در شهرستان ازنا خبر داد و اظهار داشت: از آنجایی که بناهای تاریخی سالانه نیاز به مرمت دارند، اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان لرستان در سال جاری اقدام به مرمت گنبد این بنای ارزشمند تاریخی کرده است.

وی با اشاره به ضرورت توسعه گردشگری مذهبی در استان عنوان کرد: «از جمله عملیات شاخص در این عملیات مرمت می‌توان به تعویض آجرهای فرسوده، بندکشی، عایق کردن بام با مصالح متناسب با بنای تاریخی اشاره کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان افزود: امامزاده «قاسم» ازنا دارای گنبدی مخروطی شکل و ارتفاع ۴۰ متر است و قدمت آن به قرن ۸ هجری و دوره ایلخانی می‌رسد که در فهرست آثار ملب کشور هم به ثبت رسیده است.