به گزارش خبرگزاری مهر، حسین درویشی، گفت: این جمعیت با راه اندازی درمانگاه اضطراری و مسئولیت کارگروه درمان دو شهر سامرا و بلد در ایام پیاده روی اربعین حسینی (ع) با حضور ۹۰ نیروی درمانی و امدادی خدمات لازم را به زائرین حضرت سیدالشهدا (ع) ارائه کرد.
او با اشاره به اینکه این درمانگاه از ۲۰ شهریور ماه راه اندازی شده افزود: تاکنون بیش از ۹ هزار نفر مراجعه حضوری به این دو درمانگاه داشته اند و ۷ هزار و ۵۰۰ نفر خدمات دارویی دریافت کرده و بیش از ۳ هزار نفر نیز به پانسمان و بانداژ نیازمند بوده اند.
درویشی افزود: فعالیت ۹ پزشک شامل تخصصهای جراحی عمومی، ارتوپدی، اطفال، پزشک عمومی، داروساز و ۲۹ پرستار، تکنسین دارویی، فوریتهای اورژانس در درمانگاههای هلال احمر فارس موجب گردیده است که امدادرسانی به زائرین امام حسین (ع) به نحو شایستهای صورت بگیرد.
این مقام مسئول با بیان اینکه ویزیت پزشکان متخصص، انجام تزریقات، پانسمان، سرم درمانی، تست نوار قلب، فشار خون و قند خون از جمله خدمات صورت گرفته در دو درمانگاه سامرا و بلد بوده، اظهار کرد: دو داروخانه به صورت تخصصی در هر دو درمانگاه راه اندازی شده و تمامی داروهای لازم به صورت رایگان در اختیار زائرین قرار گرفته است. حسین درویشی همچنین از ادامه فعالیت این مراکز درمانی تا پایان مراسم اربعین حسینی (ع) خبر داد.