گرگان- معاون عملیات هوانوردی فرودگاه های گلستان گفت: در روزهای انتهایی تابستان در مجموع ۶ سورتی پرواز رفت و برگشت بین فرودگاه گرگان و نجف انجام می شود.

عبدالخلیل صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: انتقال هوایی زوار حسینی از گلستان به عراق به خطوط هوایی پویا ایر و کیش ایر واگذار شده که تاکنون هفت سورتی پرواز رفت و برگشت در مسیر گرگان- نجف انجام شده است.

معاون هوانوردی فرودگاه‌های گلستان افزود: پروازهای ویژه اربعین حسینی از ۱۵ شهریور آغاز شده و تا پایان تابستان این پروازها ادامه دارد.

وی گفت: روزهای سه شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه این هفته سه سورتی پرواز از نجف به فرودگاه گرگان انجام می‌شود؛ این پروازها پس از ساعاتی توقف فرودگاه گرگان را به مقصد نجف ترک خواهند کرد.

صادقی گفت: علاقه مندان به سفر به عتبات می‌توانند در روزهای پایانی هفته از این سه پرواز استفاده کنند.