به گزارش خبرگزاری مهر، متن پیام دکتر منصور انبیاء، رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ به این شرح است:
«ن والقلم و ما یسطرون
مهرماه، آغازین فصل پاییز، همزادِ پویش و جوشش نوینی در زندگی و گاهِ آموختن خوشههای پرمغز و بوییدن گلهای خوش عطر دانش است.
تقارن آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ با ایام اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) فرصتی مغتنم برای تجدید پیمان جامعهی داشگاهیان علم و صنعت ایران با آرمانهای والای مکتب انسانساز اسلام است تا همگان با بهرهگیری از آموزههای عاشورا، درس آزادگی، پایداری، عزت و سربلندی را الگو قرار دهند.
همچنین آغازین روزهای تورّق دفتر خواندن و نوشتن با هفته دفاع مقدس همزمان است تا در حافظهها بماند که ایثارگران جان برکف با هشت سال مبارزه و جهاد و با جانفشانیهای خویش، آسایش و آرامش را برای پویندگان مسیر معرفت و بصیرت به ارمغان آوردهاند.
همراه با خانواده بزرگ این دانشگاه دیرینه سال و بلند آوازه، سالهای پرتلاطم در شرایط سخت کرونایی را پشت سر گذاشتیم.
اکنون در آستانه سال تحصیلی پیشرو که تمامی کلاسها در کلیه مقاطع به صورت کاملاً حضوری برگزار خواهد شد و در کنار آن زمینه برگزاری کلاسهای حل تمرین، پرسش و پاسخ و سایر اقداماتی که در چارچوب برنامه درسی و آموزشی رسمی نیست به صورت مجازی نیز فراهم است.
بر آنیم تا با ارادهای راسختر از پیش با راهبرد اساسی توجّه به مسایل فرهنگی و اهتمام به حاکمیت نظم و انضباط، برای حفظ و ارتقای جایگاه ملی، منطقهای و بینالمللی دانشگاه علم و صنعت ایران، توسعه ارتباط دانشگاه با جامعه، مشارکت جدی دانشگاه در فرایند توسعه و حل چالشهای مختلف کشور به ویژه پاسخگو بودن به نیازهای صنعت و گسترش همکاریهای علمی و بینالمللی با دانشگاههای معتبر جهانی، گامهای جدیتری برداریم.
مدیریت دانشگاه تمام توان خود را در جهت ایجاد فضایی دلنشین و صمیمی برای ایفای نقش دانشگاهیان به کار خواهد بست تا روند تعالی دانشگاه در همه ابعاد پرشتابتر شود.
ضمن عرض تبریک و تهنیت شروع سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ به همه دانشگاهیان از جمله اعضای هیأت علمی، کارکنان خدوم، دانشجویان فرهیخته به ویژه دانشجویان نوورود، امیدوارم در سایه الطاف الهی و بهرهگیری از رهنمودهای مقام معظم رهبری در سالی که به نام «تولید، دانشبنیان، اشتغال آفرین» مزین شده بتوانیم در مسیر توسعه و سربلندی ایران اسلامی پیشگام باشیم.»