به گزارش خبرنگار مهر، سردار عبدالله ملکی پیش ازظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه رسانه در تبیین نشر و ارزشهای دفاع مقدس نقش بسزایی دارند، افزود: باید نسل جدید و نوجوان و جوانان با ارزشهای این دوران آشنا شوند.
وی با عنوان اینکه از مؤلفههای قدرت نظام جمهوری اسلامی مردم به شمار میروند، اظهار داشت: به رغم فشارهای مختلف سیاسی و اقتصادی مردم پای کار هستند و ایستادگی میکنند.
وی با اظهار اینکه صدام از اوایل سال ۵۸ درگیریها و تجاوزات را علیه ایران اسلامی شروع کرده بود، ادامه داد: از ۳۱ شهریور سال ۵۹ جنگ سراسری علیه ایران اسلامی آغاز شد و تصور میکرد میتواند کشور را فتح و تصاحب کند.
سردار ملکی صدام به حضور مردمی و بسیج ملت ایران در دوران دفاع مقدس توجه نکرده بود، تصریح کرد: جنگ دفاع مقدس هشت سال با اقتدار و با پیروزی ملت ایران به پایان رسید.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران یادآور شد: در دوران دفاع مقدس به رغم تقدیم شهدا و ایثارگران زیادی، از خاک خود دفاع کردیم و در بیشتر عملیاتها ایران اسلامی با نیروهای بسیجی به رغم کمبود تجهیزات وامکانات پیروز میدان بود.
وی با بیان اینکه جنگ جهانی با مقیاس کوچک علیه ایران اسلامی تحمیل شده بود، گفت: از کشورهای مختلف در جنگ حضور داشتند و با استقامت و با سربلندی در جنگ ایستادگی کردیم و دفاع مقدس عاشورای ایران اسلامی است.
وی ادامه داد: نتیجه عاشورای سال ۶۰ هجری اربعین و حضور میلیونی مردم در همایش اربعین بوده است و ما باید ایام دوران دفاع مقدس را گرامی داریم و موج آفرینی کنیم تا این رشادتها فراموش نشود.
سردار ملکی با اشاره به تدوین ویژه برنامههای هفته دفاع مقدس در استان به شکل گیری ستادی در این باره اشاره کرد و گفت: دفاع مقدس برای پاسداری از اهداف و ارزشهای اسلامی بوده است و تبیین و روایتگری این دوران لازم است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران برپایی میز خدمت، نمایشگاه، دیدار با جانبازان، مسابقات فرهنگی و ورزشی، افتتاح پروژههای محرومیت زدایی، نشستهای بصیرتی را از جمله برنامهها ذکر کرد و گفت: در سالروز آغاز دفاع مقدس ۳۰ کتاب ویژه شهدا و ایثارگران رونمایی و ۲۰ کتاب صوتی نیز عرضه میشود.
وی بازسازی عملیات ثامن الائمه را از جمله برنامهها در نشتارود تنکابن بیان کرد و گفت: زنگ دفاع مقدس، ایثار و مقاومت نیز در مدارس نواخته میشود.
سردار ملکی با اشاره به احداث مرکز فرهنگی دفاع مقدس در استان گفت: برخی از مراکز فرهنگی در کشور ۲۰ سال از احداث آن میگذرد و هنوز کامل نشده است و بزرگترین مرکز فرهنگی دفاع مقدس ۱۲ سال قبل شروع شده است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با بیان اینکه امسال هفت میلیارد تومان بودجه ملی در قالب اوراق برای ساخت مرکز دفاع مقدس تخصیص داده شده است، گفت: بودجه استانی نیز هشت میلیارد تومان درنظر گرفته شده که ناکافی است.
وی ادامه داد: با توجه به تورم موجود مرکز و موزه فرهنگی دفاع مقدس نیازمند ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار است و این مرکز در قالب سه فاز در دست اجرا است.
سردار ملکی با اشاره به تدوین سه هزار و ۵۰۰ ویژه برنامه هفته دفاع مقدس در استان گفت: این برنامهها در قالب مراسمهای مختلف در استان اجرا میشود.