حجت الاسلام محمد صادق قاسمی در گفتوگو با خبرنگار مهر بر ضرورت مردمی کردن فعالیتها و ترویج مشارکت جهادی فعالان فرهنگی و دینی در جامعه تاکید و اظهار کرد: مهرواره بانور با هدف حل مشکلات مردم محلات به همت بانوان محله و مسجد، هم زمان با سراسر کشور در اردبیل در حال اجرا است.
وی حل مشکلات و تحکیم بنیان خانواده را اولویت اصلی در برنامههای فرهنگی برشمرد و افزود: این مهرواره با همکاری شریکه الامامان، بانوان فعال محلات و کنشگران فرهنگی هر منطقه و امور فرهنگی بانوان تبلیغات اسلامی در دو بخش حل مسئله و خاطره نویسی تبلیغی با بررسی مسائل و مشکلات محلات و رصد نیاز فرهنگی و اجتماعی مناطق مختلف برگزار میشود.
دبیر مهرواره بانور اردبیل توجه به مسئله مهم فرزندآوری را از محورهای مهم در بخش حل مسئله مهرواره بانور عنوان کرد و گفت: در این مهرواره مباحثی از جمله حوزه خانواده، رابطه زوجین، فرزند پروری، فرزند آوری، سبک زندگی، اقتصاد خانواده، سلامت جسمی و روانی خانواده مدنظر قرار گرفته و برای اجرای برنامههای فرهنگی در این حوزهها برنامه ریزی شده است.
اردبیل رتبه اول کشور در مشارکت در مهرواره بانور
راهیار بنیاد هدایت استان اردبیل گفت: طبق آخرین خروجی جدول اعلام آمار ثبت نام کنندگان در مهرواره بانور، تاکنون ۲۱ هزار و ۴۴۹ بانو از اقصی نقاط کشور در این طرح شرکت کردهاند و ۵ هزار و ۱۶۴ مسئله نیز به ثبت رسیده است که استانهای اردبیل، گلستان و خراسان جنوبی از نظر تعداد ثبت نامکنندگان خود با احتساب میزان جمعیت بانوان استانها به ترتیب در جایگاه اول تا سوم این جدول قرار گرفتند که از این آمار، استان اردبیل ۱۵۶۰ نفر ثبت نام کننده و ۶۰۰ مورد ثبت مسئله محله محور داشته است.
حجت الاسلام قاسمی افزود: در این مهرواره شریکه الامام ها و بانوان فعال محلات در طول دو ماه محرم و صفر با حضور در جمع افراد محلات مختلف بویژه محلات حاشیه و آسیب پذیر مسائل محله خود را با محوریت مسجد و با کمک اهالی محله حل میکنند و در صورت هماهنگی با مسئولین مربوطه به مطالبه گری و پیگیری حل مشکلات میپردازند.
وی خاطر نشان کرد: بانوان نقش اصلی را در اسلامی کردن سبک زندگی خانوادهها دارند و میتوانند به صورت ویژه ای روی جامعه تأثیر گذار باشند که در راستا مهرواره بانور به نقش مهم بانوان پرداخت میکند.
دبیر به موضوعات این مهرواره اشاره کرد و گفت: بخشی از موضوعاتی است که بانوان میتوانند در حل آن مسائل نقش آفرینی کنند شامل حل مسأله های ازدواج و تشکیل خانواده، اقتصاد در خانواده، روابط زوجین، سبک زندگی اسلامی، فرزندآوری، سلامت در خانواده و فرزند پروری است.
حجت الاسلام قاسمی به نتایج این مهرواره اشاره کرد گفت: پس از ثبت نهایی مسائل و مشکلات محلات، علاوه بر اینکه در حل این مشکلات اقدامات لازم انجام خواهد شد، از افراد شرکت کننده که بیشترین ثبت مسئله را در مهرواره داشته باشند با اهدای جوایزی تجلیل خواهد شد.
۲۲ مهر ماه پایان مهلت ثبت نام در مهرواره
دبیر اجرایی مهرواره بانور اردبیل با بیان اینکه بانوان فعال و کنشگران مسجدی تا ۲۲ مهر ماه فرصت دارند در این مهرواره شرکت کنند، افزود: مرحله اول انتخاب مسئله است و افرادی که مایل به شرکت در مهرواره هستند، میتوانند تا تاریخ ۲۲ مهر ماه با مراجعه به سایت مهرواره بانور و یا عدد یک را به ۵۰۰۰۱۷۵ مسئله مورد نظر خود را انتخاب و ثبت کنند.
حجت الاسلام قاسمی از برنامه ریزی فرهنگی با مشارکت بانوان فعال تبلیغی و امور فرهنگی بانوان تبلیغات اسلامی اردبیل برای اجرای این مهرواره در استان خبر داد و افزود: ترویج سبک زندگی اسلامی، ایرانی و مقابله با رواج سبک زندگی غربی در خانواده و آسیبهای ناشی از آن، روایت تجارب و خاطرات زندگی تبلیغی شریکه الامامان (همسران امامان) و نیز بانوان کنشگر مسجدی در رابطه با زندگی بانوان مسجدی و هویت بانوان مسجدی و حل مسجد محور مسائل محله توسط بانوان از مهمترین برنامهها در اجرای مهرواره بانور در استان اردبیل است.