خبرگزاری مهر - گروه حوزه و دانشگاه : تشکل های اسلامی دانشجویان در دیدار با وزیر علوم و معاونین وی خواستار تلاش هر چه بیشتر مسئولین وزارت علوم و دانشگاهها جهت تحقق هر چه بیشتر آرمان های انقلاب شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری دبیر جامعه اسلامی دانشجویان چهارشنبه شب در نشست نمایندگان تشکل های اسلامی دانشجویان با وزیر علوم گفت : در اصولگرا و ارزشی بودن مسئولین وزارت علوم دولت نهم جای بحثی نیست اما به جای آنکه شاخص عملکرد وزارت علوم را با دوره های گذشته بسنجیم، باید با توجه به فضای جدیدی که ایجاد شده است شاخصه هایی را تعریف کنیم.

وی افزود : دولت نهم با استراتژی ارزشی و انقلابی و با روندی مناسب شروع به کار کرد. استراتژی وزارت علوم برخاسته از تفکر دولت نهم است اما وزارت علوم باید موضع حمایتی و نظارتی خود در قبال تشکل های دانشجویی را تبئین کند.

این فعال دانشجویی خطاب به وزیر علوم گفت : جناب آقای زاهدی دستور مستقیم شما، معاونین و مدیران کل حوزه ستادی وزارت علوم از سوی مدیران دانشگاهها امتناع می شود و به این دستورات آنطور که باید توجهی نمی شود، لذا پیگیری این موضوع را مدنظر قرار دهید.

به گزارش مهر، نماینده جنبش عدالتخواه دانشجویی در این نشست گفت : مسئولین باید خود را در جایگاه پاسخگویی ببینند. نگاه و عملکرد وزارت علوم نسبت به تشکل های دانشجویی باید روشن و بررسی شود. شعارها، شعارهای خوبی بوده اما اعمال با شعارها مطابقت ندارند.

منجم زاده تاکید کرد : فضا برای تشکل های منتقد ارزشی و انقلابی فضای سنگینی شده است. روسای دانشگاهها با الزامات فضای فعالیت های دانشجویی کمتر آشنا هستند و مقایسه آمار تعداد تقاضا برای کسب مجوز فعالیت تشکل در دو سال اخیر نسبت به گذشته اش می تواند شما را به یک جمع بندی برساند. نگاه محافظه کارانه و تحدیدی نسبت به تشکل های دانشجویی در دانشگاهها وجود دارد.

این فعال دانشجویی با بیان اینکه "کار فرهنگی به عنوان یک کار تشریفاتی و درجه دوم در دانشگاهها به هیچ وجه قابل قبول نیست." گفت : کرسی های آزاد اندیشی کجا برگزار می شوند؟ اساسا تعریف وزارت علوم نسبت به فضای آزاد اندیشی چیست و فضای آزاد اندیشی در دانشگاهها چقدر متحول شده است؟

به گزارش مهر، احسان یاوری از بسیج دانشجویی گفت : دانشگاه در جمهوری اسلامی محل تربیت انسان اسلامی است اما آنچه از دانشگاهها می بینیم این نیست. 

این فعال دانشجویی با بیان اینکه یکی از زمینه های پیروزی دولت نهم از دانشگاهها آغاز شد، خاطر نشان کرد : انتظار داریم در این چهار سال به اندازه کل عمر جمهوری اسلامی کار شود. در این دولت باید بیشتر کار شود.

این عضو بسیج دانشجویی با بیان اینکه روح هیچ دانشجوی آرمان خواه و حق طلبی با فساد سازگار نیست، گفت : انتظار ما برخورد سخت افزاری و فیزیکی با ناهنجاری های موجود در دانشگاه نیست. ما نیاز به فرهنگ سازی داریم. دانشجوی ما باید تربیت اسلامی شود. انتظار نداریم جلوی در دانشگاه را بر روی دانشجوی بدحجاب ببندید و راهش ندهید، انتظار داریم که فرهنگ سازی شود.

به گزارش مهر، نماینده اتحادیه تشکل های اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت : اگر دولت واقعا دولت عدالت محور است، یا سهمیه خاص برای همه تشکل ها باشد یا برای هیچ کس نباشد.

وزیر علوم نیز گفت : سهمیه ها به استعداد درخشان مربوط می شود و به تشکل ربطی ندارد.

مردانی رئیس سازمان بسیج دانشجویی نیز که در مراسم حضور داشت، گفت : دانشگاه آزاد بیشترین سهمیه را به بسیجی ها می دهد.

به گزارش مهر، نماینده انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز به وزیر علوم گفت : یک فعال سیاسی که می خواهد در چارچوب مبانی انقلاب حرکت کند باید بیشترین وقت خود در طول هفته را صرف گرفتن امکانات جزئی کند تا بخواهد برنامه ای ساده اجرا کند.

ملا داوودی از وزیر علوم خواست تا حساسیت های لازم در مسائل سیاسی بیشتر رعایت شود و گفت : خواهش می کنیم ملاحظات درون دانشگاهی داشته باشید. بخشی از جریانات وارد کانون های فرهنگی و شوراهای صنفی شدند. می خواهیم رعایت قانون شود و نظارت لازم صورت گیرد. کانون های فرهنگی حیات خلوتی برای برخی جریانات سیاسی شده اند.

جمشیدی از مجمع صنفی نشریات دانشجویی خطاب به وزیر علوم گفت : وزارت علوم نیازمند کارمند نیست، وزارت علوم دردمند می خواهد. یک استراتژی فرهنگی تدوین کنید. برنامه عملیاتی تان برای اسلامی کردن دانشگاهها را چه زمانی ارائه می دهید.