به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، عضو هیئت مدیره جامعه صنعت کفش ایران گفت: از آغاز فروردین تا پایان مرداد ماه ۱۴ هزار و ۳۵۵ تن کفش به ارزش ۳۳ میلیون دلار صادر شده است که نسبت به گذشته رو به بهبود است، اما این بدین معنا نیست که تولیدکنندگانی که در کشور صادرات انجام میدهند، با چالش رو به رو نیستند.
علی لشکری افزود: تولیدکنندگان کفش در کشور مجبورند با دلار صادراتی مواد اولیه وارد کنند یا این دلار را در سامانه نیما بفروشند. شکاف بین دلار حاصل از ارز صادرات و دلار نیمایی از جمله عواملی است که سرعت افزایش صادرات را گرفته است. اگر این موضوع بین بانک مرکزی و وزارت صمت حل و فصل شود، شاهد جهش خیلی بیشتری در این حوزه خواهیم بود.
عضو هیئت مدیره جامعه صنعت کفش ایران در برنامه روی خط بازار رادیو اقتصاد یادآور شد: بر اساس آخرین آمارها سهم صادرات کفش ایران به عراق در ۵ ماه نخست امسال به ۵۲ درصد کاهش یافته و ترکیه و چین به دلیل همین نگاهی که به آن اشاره شد، توانستهاند بقیه سهم بازار عراق را که یک بازار بسیار بزرگ است، از ایران بگیرند. برای مثال یک زمانی بین ۶۰ تا ۷۰ درصد کفش ایران به بازارهای عراق صادر میشد.
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۸
علی لشکری گفت: صادرات کفش در کشور طی ۵ ماه نخست امسال از نظر وزنی ۱۲ درصد و از نظر ارزشی ۵ درصد افزایش داشته است.