به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی قهرمانی در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم این استان گفت: باعنایت به اینکه تردد خودروهای فاقد پلاک یا دارای پلاک مخدوش و تقلبی برخلاف مقررات و مغایر با نظم و امنیت میباشد لذا برخورد قانونی با اینگونه خودروها به صورت ویژه در دستور کار دستگاه قضایی قرار دارد.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه تردد خودروهای فاقد پلاک و پلاک مخدوش در احساس امنیت شهروندان تأثیرات نامطلوبی دارند و با توجه به اینکه برخورد با این قبیل وسائط نقلیه در خصوص پیشگیری از وقوع جرایم حائز اهمیت میباشد، ضرورت دارد پلیس پیشگیری و دادستانی طرحهای هوشمندانه ای برای برخورد با این خودروها داشته باشند.
وی بر ضرورت برخورد قاطع با خودروهای فاقد پلاک و پلاک مخدوش و در نظر گرفتن مجازاتهای تکمیلی برای مرتکبین جرایم این حوزه نیز تأکید کرد.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان خاطر نشان کرد: برابر ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی هرگونه تغییر در ارقام و مشخصات پلاک وسایل نقلیه موتوری زمینی، آبی یا کشاورزی یا الصاق پلاک تقلبی یا پلاک متعلق به وسایل نقلیه دیگر، جرم بوده و در این قانون برای مرتکبان از شش ماه تا یک سال حبس پیش بینی شده است.