به گزارش خبرنگار مهر، لیلا غریب در نشست بررسی مشکلات روستایی شهرستان قزوین که پیش از ظهر پنجشنبه در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد اظهار کرد: طبق گفته همکاران ما تاکنون ثبت نامی در خصوص شورای بخش ثبت نشده است و در صورت ثبت پیگیریهای لازم انجام خواهد شد.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری قزوین بیان کرد: در خصوص مسئله راه که از مشکلات این شهرستان است مصوباتی انجام شده است که طبق بازدیدهای انجام شده روستای کاماسار دهستانی محرومی است و ما باید بین دهستانهایی که سکنه دائمی داشته و خوش نشین هستند تفاوت قائل شویم.
وی افزود: با توجه به بودجه کم، برخی مدیران باید اولویت بودجه را به مکانهای دیگری میدادند اما شاید در این میان برخی مدیر تحت تأثیر افراد ذینفوذ قرار گرفته و نتوانند نسبت به این مسئله مقاومت کنند و اولویت را به روستاهای محروم دهند.
این مسئول ابراز کرد: برای مقابله با این مسئله از اداره راه بخواهیم راههای مواصلاتی که نیاز به آسفالت دارند به ما معرفی کند که در این بین مشخص کردن مبدا و مقصد یک راه در اولویت قرار دارد.
وی ادامه داد: پس از مشخص شدن مبدا و مقصد راهها، ما بر اساس تردد مسیر، نوع راه، کیفیت و و میزان جمعیت که از این مسیر استفاده میکنند اولویت بودجه را به آن منطقه اختصاص دهیم که البته در این فرآیند مشخص کردن اعداد و ارقام دقیق بسیار حائز اهمیت است.
این مسئول عنوان کرد: این طرح در کل استان بررسی میشود تا اولویتها به خوبی مشخص شود و پس از مشخص شده ممکن است بخش عظیمی از سفر ریاست جمهوری به راههای اولویت دار اختصاص پیدا کند.
وی گفت: ما ۵ هزار کیلومتر راه روستایی داریم که ۲ هزار ۵۰۰ کیلومتر آن آسفالت است و از این مقدار آسفالت شده هزار و ۵۰۰ کیلومتر از آسفالت جاده تخریب شده است.
این مسئول با بیان اینکه به دنبال تخصیص عادلانه بودجه هستیم تشریح کرد: طی بازدید انجام شده گردنه کاماسار جلسه ویژهای در خصوص این مسیر تشکیل شد حدود یک میلیارد و نیم به جاده کاماسار اختصاص یافت و ما امیدواریم راهدارخانه کاماسار تا پایان سال جاری به بهربرداری برسد که البته ممکن است بخشهای داخلی آن تکمیل نشود.