به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرحیم افروغ صبح دوشنبه در نشست هماندیشی مدیران مؤسسات قرآنی بوشهر اظهار داشت: برای رفع مشکلات جامعه قرآنی در تلاش هستیم و پیگیریهای مستمری در این زمینه داریم.
وی اضافه کرد: هر مؤسسه فرهنگی و قرآنی باید یک فعالیت هنری فاخر را تولید و ارائه کند و همچنین نسبت به ارائه و رفع آسیبهای اجتماعی، فرهنگی و هنری منطقه شهری و روستایی حوزه فعالیتی خود، بر اساس ضرورت و خدمترسانی متعهدانه اهتمام ویژهای داشته باشید.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر طی درخواستی از مدیران اتحادیه استانی مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت گفت: اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت استان بوشهر نسبت به ثبت بانک اطلاعاتی فعالان جامعه قرآنی و بهصورت ویژه چهرههای قرآنی در صندوق هنرمندان اقدام جهادی کنند.
افروغ گفت: طی جلسهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بهعنوان عضو شورای عالی مسکن در راستای الگودهی اطلسهای فرهنگی بنیادین تعیین شد.
سیدمجتبی هاشمی، عضو اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت استان بوشهر با تاکید بر اینکه مسئولان استانی به دنبال راهکار قانونی در راستای حمایت ویژه از مؤسسات فرهنگی، رسانهای و قرآنی داشته باشند، اظهار کرد: مؤسسه قرآنی نورالثقلین بوشهر برای احیا و پویا ماندن کلاسهای آموزشی شعبههای شهرستانی خود، سالانه حدود یک میلیارد و ۴۴۰ میلیون ریال هزینه اجاره بها پرداخت میکند.
هاشمی ادامه داد: بسیاری از فعالیتهای قرآنی از سوی ادارات اوقاف و امور خیریه استان بوشهر و تبلیغات اسلامی استان مورد حمایت قرار نمیگیرند.
لزوم اجرای پروژههای فرهنگی توسط مؤسسات قرآنی
معاون آموزشی مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت طاهای بوشهر بر رفع موانع اجرایی و آموزشی در حوزه فعالیتهای قرآنی تأکید کرد و گفت: اجرای طرح تدبر در قرآن و طرح ملی شبابالرضا (ع) در استان بوشهر و تشکیل شبکه خادمیاران قرآنی رضوی از میان قاریان، حافظان، پژوهشگران و خانوادههای موفق قرآنی در سطح شهرها و روستاها و … بهعنوان برنامههای بنیادین فرهنگی هستند که با مشارکت مؤسسه قرآنی طاهای بوشهر و با همکاری دفتر آستان قدس رضوی در حال برگزاری است.
حامد یوسفی بیان کرد: برگزاری تفسیر سوره یاسین از سوی مؤسسه قرآنی پیامبر اعظم (ص) دشتستان و برگزاری طرح تربیت مربی نهجالبلاغه از سوی مؤسسه قرآنی حنان شهرستان تنگستان و اجرای طرح ملی پویشهای خانگی از سوی مؤسسه قرآنی طاهای بوشهر با همکاری معاونت فرهنگی و رسانهای ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در مناطق شهری و روستایی برگزار میشود.
غلامعلی رحمانی، فعال قرآنی نیز در این نشست هماندیشی به ارائه گزارشی از طرحهای مسجد محوری و نماز محوری بر پایه برنامههای قرآن و عترت در مؤسسه امام خمینی (ره) روستای نظر آقا شهرستان دشتستان پرداخت.
نخستین جلسه هماندیشی و نشست فصلی مدیران مؤسسات قرآنی استان بوشهر با حضور دبیر شورای فرهنگ عمومی استان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت استان و ۴۰ نفر از مدیران مؤسسههای فرهنگی قرآن و عترت از شهرستانهای دشتستان، دیر، کنگان، جم و ریز، دشتی، گناوه، بوشهر، تنگستان، دیلم، عسلویه بهمنظور تعیین اولویتبندیها در راستای همافزایی فعالیتهای قرآنی و همچنین بحث و تبادل نظر در خصوص برنامههای فرهنگی و مذهبی «خانوادهمحور» و توسعه «مشاغل خانگی» در محل سالن ادارهکل فرهنگ و ارشاداسلامی مرکز استان برگزار شد.
در این نشست مدیران مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت در نخستین نشست فصلی استان بوشهر پیرامون چگونگی ارتقا و گسترش فعالیتهای قرآنی و دیگر برنامههای فرهنگی و مذهبی خانوادهمحور و توسعه مشاغل خانگی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
همچنین از سوی دفتر معاونت فرهنگی و رسانهای ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر از حامد فکوری خبرنگار فعال قرآنی تجلیل شد.
دومین نشست فصلی مدیران مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت استان بوشهر به میزبانی مؤسسه قرآنی شهید محمدعلی حمزوی در روستای بابامبارکی شهرستان جم و ریز برگزار میشود.