شهرکرد- مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری گفت: راه‌اندازی رشته تخصصی دامپزشکی حیات‌وحش در دانشگاه‌های کشور و این استان به ارتقای حوزه‌های زیست‌محیطی کمک می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید یوسف‌پور در نشست با مسئولان دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهرکرد بیان کرد: تربیت دامپزشکان ماهر، توانمند و باتجربه به‌عنوان یکی از مهم‌ترین نیازهای زیست‌محیطی کشور باید از طریق دانشگاه‌ها پیگیری و عملیاتی شود.

وی افزود: در این راستا بهره‌مندی از ظرفیت‌های علمی و تحقیقاتی، هم‌افزایی در طرح‌های اجرایی و بهره‌وری از توان دانشگاه‌ها می‌تواند به ارتقای کمی و کیفی محیط‌زیست طبیعی کمک کند.

یوسف‌پور یکی از چالش‌های اصلی حفاظت از تنوع‌زیستی را بیماری‌های حیات‌وحش و لزوم انجام تحقیقات مرتبط با فعالیت‌های دامپزشکی اعلام و تصریح کرد: این ظرفیت علمی در دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری وجود دارد که باید از آن برای ارتقای دانش دامپزشکی و رفع مشکلات حیات وحش بهره‌گیری کرد.

وی یادآور شد: تشخیص به‌موقع بیماری‌های حیات‌وحش از مهم‌ترین راه‌های مهار این بیماری‌ها با هدف ارتقای شاخص‌های محیط زیست طبیعی به‌شمار می‌رود.

یوسف‌پور تأکید کرد: در این راستا برگزاری کارگاه‌های آموزشی می‌تواند به تسریع در روند تشخیص بیماری‌های حیات‌وحش و روش‌های مهار و درمان آن کمک کند.