فرهاد فقیهی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مقام سازی بیش از ۷۲ درصد واحدهای روستایی در استان کرمانشاه، اظهار کرد: طبق آمار به دست آمده در حال حاضر شاخص مقاوم سازی واحدهای روستایی در استان کرمانشاه از میانگین کشوری با حدود ۵۰ درصد با میزان قابل توجهی بالاتر است.
وی به وجود بیش از ۱۱۸ هزار واحد مسکونی در روستاهای استان کرمانشاه، افزود: از مجموع کل واحدهای مسکونی روستایی در استان کرمانشاه تعداد ۸۵ هزار و ۳۰۰ واحد مقاومسازی شده که معادل ۷۲ درصد اعلام شده است.
معاون بازسازی و مسکن روستاییان بنیاد مسکن استان کرمانشاه تصریح کرد: به منظور مقاوم سازی سایر واحدهای مسکونی روستایی دولت برنامهریزیهای ۱۰ سالهای را در این خصوص در سال گذشته تهیه کرده است.
فقیهی با اشاره به اهداف برنامهریزی ۱۰ ساله دولت برای مسکن روستایی، خاطر نشان کرد: مقرر شده که طی این مدت زمانی مشخص شده تمامی مسکنهای روستایی به صورت ۱۰۰ درصدی مقام سازی شوند.
وی بیان کرد: طبق برنامهریزی ۱۰ ساله دولت برای مقامسازی مسکن روستایی در سراسر کشور در استان کرمانشاه نیز با اجرای این طرح از سال گذشته به طور سالانه حدود سه هزار واحد روستا سهمیه مقام سازی خواهد داشت.
معاون بازسازی و مسکن روستاییان بنیاد مسکن استان کرمانشاه به سهمیه سه هزار واحدی سال جاری در استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: تاکنون برای ۲ هزار و ۵۰۰ هزار متقاضی پرونده تشکیل شده و در صورت انجام مراحل اولیه و معرفی بانک عامل تسهیلات لازم به مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان برای مقام سازی تعلق میگیرد.
فقیهی با تاکید بر استقرار بیشترین واحدهای مسکونی غیر مقام در شهرستان کرمانشاه و شهرستانهای شرقی در استان کرمانشاه، متذکر شد: مقاومسازی هرچه سریعتر واحدهای مسکونی روستایی به دلیل وقوع زلزله در یال ۱۳۹۶ و عدم استحکام آنها الزامی بوده که تاکنون نیز شاهد استقبال بالای روستایی از مقاوم سازی منازل خود بودهایم.