به گزارش خبرنگار مهر، اول مهرماه سال گذشته بود که علیرضا زاکانی در مراسم نواختن یازدهمین زنگ دانش آموز شهید با عنوان دانش آموزان دیروز و آموزگاران امروز در بهشت زهرا (س) بر ضرورت تبدیل بهشت زهرا (س) به قطب فرهنگی کشور تاکید کرد و گفته بود: گلزار شهدای بهشت زهرا (س) به یک مکان تعلیم، تربیت و علم آموزی تبدیل خواهد شد.
۸۴ روز بعد، شهردار تهران با حضور در بهشت زهرا (س) و با بیان اینکه گلزار شهدای بهشت حضرت زهرا (س) سند هویتی تهران است، گفته بود: باید موضوع «بهشتگردی» را در میان مدارس رواج دهیم که این مهم با کمک و همکاری آموزش و پروش میسر خواهد شد.
در همین حال، طی روزهای اخیر یکی از رسانههای وابسته به شهرداری تهران با انتشار تصویری از برگزاری «اردوی راهیان بهشت برای دانشآموزان» در بهشت زهرا (س) خبر داد.
همین موضوع سبب شد تا برخی از رسانههای معاند با بهرهگیری سیاسی از این موضوع نسبت به ایراد هجمه به مدیریت شهری اقدام کنند.
این در حالی است که شهردار تهران در گفتگو با خبرنگار مهر، بهشت زهرا (س) را یکی از بزرگترین مؤلفههای اثرگذار در شهر تهران توصیف کرد.
گلزار شهدا، محل امید، ملجأ و محل رجوع مردم است
شهردار تهران در همین رابطه با اشاره به برگزاری جشنواره «اقوام ایرانی» در دریاچه شهدای خلیج فارس اظهار کرد: علاوه بر این اقدام و سایر اقداماتی که در حال انجام است، حجم این برنامهها حکایت از پیادهسازی بسته جامع فرهنگی در شهر تهران دارد.
وی در ادامه و با اشاره به اقدامات فرهنگی مدیریت شهری در بهشت زهرا (س) خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه گلزار شهدا، محل امید، ملجأ و محل رجوع مردم است و با توجه به اینکه اقشار مختلف مردم در این محل حضور پیدا میکنند، لذا این محل میتواند بهعنوان یکی از بزرگترین مؤلفههای اثرگذار فرهنگی مورد توجه قرار گیرد.
زاکانی در ادامه برنامههای سیاحتی و فرهنگی مدیریت شهری برای دانشآموزان را مورد اشاره قرار داد و در همین خصوص از آمادهسازی ۵ اردوگاه تفریحی و فرهنگی برای دانشآموزان در تهران خبر داد.